Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Opslag van inboedels en inventaris

Waar moet u naar toe met uw inboedel bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning, het vervangen van vloerbedekking of laminaat, of bij een tijdelijk verblijf in het buitenland? Bandsma Bultje Top Movers biedt u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor dit probleem. Wij beschikken over een beveiligde en verwarmde opslagfaciliteit, en zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen. U kunt uw inboedelverzekering door laten lopen op ons adres.

Maatwerkoplossingen in opslag

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over 2 soorten inboedelopslag: houten containers van 8 m3 en zeecontainers van 30 m3. Voor kleine opslag gebruiken wij de houten containers en de gehele inboedel slaan we op in een zeecontainer.

Uw opslag mobiel

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over verhuiswagens waar maximaal 3 houten containers in passen en waar een zeecontainer op past. Wij laden uw inventaris aan huis in een container en zetten alles stevig en beschermd vast. De container wordt vervolgens afgezet in onze loods. Uw inboedel gaat slechts 2 keer door onze handen, wat de kans op schades beperkt.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!