Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland is ontzettend spannend, of u nu een woning heeft gekocht in Duitsland of in China. Bandsma Bultje Top Movers biedt u extra persoonlijke aandacht en regelt naast de verhuizing ook andere zaken voor u. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat er moet worden geregeld. Tevens kennen onze internationale verhuisspecialisten de weg in vele, voornamelijk Europese, landen. Wij zijn er vaak sneller dan u denkt!

Verhuizen binnen Europa

Wij rijden wekelijks door Europa voor verhuizingen. Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en België, maar ook Frankrijk, Spanje en Scandinavië zijn ons niet onbekend.

Goed voorbereid op weg

De internationale verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers zijn altijd met 2 mensen onderweg naar de buitenlandse bestemmingen. Wij hebben voor alle seizoenen de juist zaken aan boord. Onze medewerkers slapen onderweg in de cabine, dicht bij uw huisraad. Doordat wij altijd met 2 man voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende bestemming snel en efficiënt. Onderweg houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd zodat u weet hoe laat u uw inboedel kunt verwachten in uw nieuwe woning.

Flexibel door een groot Europees netwerk

Heeft u een kleine zending voor bijvoorbeeld uw tweede woning in het buitenland en zit Bandsma Bultje die week net niet in uw regio, dan zorgen wij ervoor dat een andere Top Mover deze zaken voor u meeneemt in zijn route. Zo maakt u nog steeds gebruik van de scherpe prijs en goede service van Top Movers. Als Top Movers rijden wij gezamenlijk 1.000.000 km per jaar in het buitenland.

Overzeese verhuizingen en Emigratieverpakkingen

Voor overzeese verhuizingen heeft Top Movers een aparte afdeling die uitsluitend dit type verhuizingen voorbereidt en begeleidt.

Verhuizen naar een ander werelddeel is een hele expeditie. Vervoer over zee of door de lucht stelt zware eisen aan de exportverpakking. Voor maximale veiligheid en efficiency wordt alles professioneel op maat verpakt. Ook de hele papierwinkel van de douane is gesneden koek voor ons. Door onze brede ervaring profiteert u bovendien van de internationale contacten en afspraken met rederijen, luchtvaartmaatschappijen en internationale collega's. Zo bent u ook overzee verzekerd van de beste kwaliteit en service!

Internationaal verhuizen, wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Om u een goede indruk te geven van hoe een internationale verhuizing werkt, staan hieronder een aantal foto's aan van een rit naar Noorwegen.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!