Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Opslag

De opslag van uw archief kan letterlijk een hoofdpijndossier zijn. Met name wanneer u een uitgebreid archief heeft, met veel belangrijk documenten. Documenten die u verplicht een aantal jaren moet bewaren voor bijvoorbeeld de belastingdienst of een andere overheidsinstelling. 

Opslag in Leeuwarden, Friesland

De oplossing is simpel. Bandsma Bultje biedt u de mogelijkheid om uw archief op te slaan bij ons. Zo hoeft u niet uw dure vierkante meters kantoor op te offeren om archiefkasten neer te zetten. Bij ons staat uw archief veilig in beheer. Dit bespaart u een hoop kosten én moeite, want dankzij een innovatief systeem werkt ons beheer zeer efficiënt. Tegenover het intern opslaan en beheren van een statisch archief, bespaart u hier veel tijd mee. In onderstaande video wordt duidelijk hoe één en ander precies in zijn werk gaat.

Met name wanneer u een groot bedrijf heeft, hoeft u nooit lang op zoek naar een bepaald dossier. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de juiste barcode in het systeem dat communiceert met onze opslag. Bandsma Bultje Top Movers beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem, zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren. Daarna brengt onze koerier het dossier vanuit onze opslag in Friesland naar uw locatie, op een moment dat het u uitkomt. Zo hoeft u niet zelf het archief in te duiken en uren te zoeken naar dat ene dossier.

Opslag van uw inboedel en inventaris

Als u uw huidige woning heeft verkocht en nog geen nieuw adres heeft dan bestaat de mogelijkheid om uw inboedel bij ons op te slaan. U kunt dan uw inboedelverzekering door laten lopen op ons adres. Ga voor meer informatie naar de pagina 'Opslag van inboedels en inventaris'.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!