Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Opslag

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw archief, inboedel of inventaris tijdelijk kunt opslaan? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor opslag bij Bandsma Bultje.

De opslag van uw archief kan letterlijk een hoofdpijndossier zijn. Met name wanneer u een uitgebreid archief heeft, met veel belangrijk documenten. Documenten die u verplicht een aantal jaren moet bewaren voor bijvoorbeeld de belastingdienst of een andere overheidsinstelling. 

Hetzelfde geldt voor een situatie waarbij u uw inboedel of inventaris tijdelijk ergens op moet slaan. Bijvoorbeeld vanwege een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, verbouwing aan uw huis, of bij een tijdelijk verblijf in het buitenland.

Opslag in Leeuwarden, Friesland

De oplossingen voor deze problemen zijn simpel. Bandsma Bultje biedt u de mogelijkheid om uw archief op te slaan bij ons. Zo hoeft u niet uw dure vierkante meters kantoor op te offeren om archiefkasten neer te zetten. Bij ons staat uw archief veilig in beheer. Dit bespaart u een hoop kosten én moeite, want dankzij een innovatief systeem werkt ons beheer zeer efficiënt. Tegenover het intern opslaan en beheren van een statisch archief, bespaart u hier veel tijd mee. In onderstaande video wordt duidelijk hoe één en ander precies in zijn werk gaat.

  • Labelen met aangeleverd barcodes
  • Archiefruimte voor opslag en beheer
  • Makkelijk en snel toegang tot uw dossiers
  • Binnen 24 uur geregeld

Modern & Professioneel

Met name wanneer u een groot bedrijf heeft, hoeft u nooit lang op zoek naar een bepaald dossier. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de juiste barcode in het systeem dat communiceert met onze opslag. Bandsma Bultje Top Movers beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem, zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren. Daarna brengt onze koerier het dossier vanuit onze opslag in Friesland naar uw locatie, op een moment dat het u uitkomt. Zo hoeft u niet zelf het archief in te duiken en uren te zoeken naar dat ene dossier.

Opslag Leeuwarden - Friesland

Opslag van uw inboedel en inventaris

Als u uw huidige woning heeft verkocht en nog geen nieuw adres heeft dan bestaat de mogelijkheid om uw inboedel bij ons op te slaan. U kunt dan uw inboedelverzekering door laten lopen op ons adres. Ga voor meer informatie naar de pagina 'Inboedelopslag'. Mocht u weer willen weten over onze containers, klik dan hier.

Opslagruimte huren Friesland? Bel Bandsma Bultje

Wilt u gebruikmaken van onze faciliteiten voor uw opslag? Een opslagruimte huren in Friesland doet u eenvoudig en vertrouwd bij Bandsma Bultje. Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan direct door ons te bellen: 058-2887485 of ons een mail te sturen: info@bandsmabultje.nl. Uiteraard kunt u bij Bandsma Bultje ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ontvangt u van ons een passende prijsopgaaf.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien