Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift verhuur

Door de inzet van een verhuislift zorgen wij ervoor dat ook uw verhuizing vanuit of naar een appartement geen enkel probleem vormt. We zetten simpelweg onze verhuislift voor het gebouw neer en via het raam of het balkon halen we al uw meubels en dozen met de lift naar beneden, of naar boven natuurlijk. Een verhuislift bespaart u dus veel moeite en tijd, die u liever aan andere zaken besteed. Helemaal in de periode van een verhuizing is er veel waar u aan moet denken, zoals de financiën en adreswijzingen bij de diverse instanties.

Huur verhuislift service Verhuislift verhuur

Erkende verhuizers

Het sjouwen en vervoeren van uw eigendommen zijn het belangrijkste onderdeel van een verhuizing, dus dat moet professioneel en zonder schade gebeuren. Schakel daarom de hulp in van professioneel verhuisbedrijf uit Friesland; Bandsma Bultje. Een enthousiast team vol erkende verhuizers liefde voor het vak en ruime ervaring in het verhuizen met een verhuislift.

Meer dan verhuizen

De verhuizers van Bandsma Bultje doen meer dan alleen het verplaatsen van uw huisraad. Van vroeg in de morgen tot laat in de avond staan ze voor uw klaar om al uw zorgen uit handen te nemen, letterlijk en figuurlijk. Nog even een lampje vervangen zodat u licht heeft? De wasmachine aansluiten? Geen enkel probleem. Dat is een stukje service waar we trots op zijn en wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven.

Voordelig verhuizen

Voorop gesteld, een verhuizing kost altijd geld. Waarom zou u het dan duurder maken dan nodig is? Bandsma Bultje hanteert scherpe tarievenl. Bovendien komen we vooraf gratis bij u langs om te kijken wat er nodig is voor uw verhuizing en te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Samen komen we tot de perfect oplossing.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben o.a. verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien