Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Bedrijfsverhuizing

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Het is natuurlijk geen optie om het bedrijf stil te leggen zodat er kan worden verhuisd. Laat daarom uw bedrijfsverhuizing over aan de professionals van Bandsma Bultje Top Movers, zodat u en uw medewerkers zich kunnen bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden.

verhuisofferte aanvragen

Uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes geregeld

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de interne of externe bedrijfsverhuizing worden uw wensen besproken en dragen wij mogelijkheden aan. Vervolgens wordt een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld dat de bedrijfsverplaatsing de juiste wijze begeleidt en uitvoert.

Door goede voorbereiding kan een bedrijfsverhuizing op efficiënte wijze worden uitgevoerd waarmee tijd en geld bespaard wordt. Bandsma Bultje Top Movers optimaliseert de logistieke en administratieve processen met behulp van digitale inventarisatie. Op deze wijze worden de procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart gebracht en kunnen proceskosten worden verlaagd. Zo kunnen we u voorzien van een volledige en scherpe offerte op maat. Dat geldt ook voor andere zakelijke verhuizingen, zoals:

Bedrijfsverhuizing Top Movers

Checklist

Een bedrijfsverhuizing gaat gepaard met veel geregel. Wij delen hierin graag de lasten zodat u minder stress zult ervaren en kostbare tijd bespaart. Bandsma Bultje gaat verder waar anderen stoppen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een checklist om de prettigste zakelijke verhuizing te realiseren. Voor het gemak hebben wij voor u al een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet:

  1. Begin tijdig met de voorbereidingen (juridische aspecten, kantoorinrichting, draaiboek etc.).
  2. Zorg, kort voor de verhuizing, dat alles tot in de puntjes is geregeld en er geen verrassingen kunnen ontstaan.
  3. Laat u tijdens de verhuizing ontzorgen door onze ervaren verhuizers en coördineer waar nodig.
  4. Neem na de verhuizing voldoende tijd op om alle randzaken (van het doorgeven van de adreswijziging tot de schoonmaak) direct in goede banen te leiden.

Erkende Project Verhuizers (EPV) voor een geslaagde bedrijfsverhuizing

In Nederland zijn rond de 350 Erkende Verhuizers. Slechts 10% daarvan mag zich Erkend Project Verhuizer noemen, waaronder alle Top Movers vestigingen. Bedrijven met het EPV-keurmerk zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste eisen qua kwaliteit (ISO9001), milieu (ISO14001) en veiligheid (VCA**), maar ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). EPV-bedrijven zijn dan ook in staat om grote bedrijfsverhuizingen uit te voeren.

Erkende project verhuizers keurmerk
Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien