Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers, misschien heeft u er wel eens van gehoord. Deze brancheorganisatie bewaakt en ontwikkelt de kwaliteit van aangesloten verhuisbedrijven (Erkende Verhuizers). Wij, Bandsma Bultje Top Movers, zijn zo’n aangesloten erkend verhuisbedrijf. Dit betekent dat wij structureel op de volgende punten worden gecontroleerd ten behoeve van de kwaliteit die wij leveren:

  • De keurmerken, die met regelmaat onafhankelijk wordt getoetst en gehandhaafd.
  • Online klantbeoordelingen, die onafhankelijk door klantenvertellen.nl wordt uitgevoerd.
  • Algemene voorwaarden, die samen met de Consumentenbond zijn bepaald.
  • Onafhankelijke geschillenbehandeling, door de Geschillencommissie Verhuizen.
  • Vakopleidingen, die wij via dé opleider van Nederland (Verhuiscollege) inregelen.
verhuisofferte aanvragen

Waarom Erkende Verhuizers inhuren?

Of u nu een particuliere - of bedrijfsverhuizing mee gaat maken, er zal een hectische periode aankomen. Helemaal als u veel (waardevolle) bezittingen dient te verhuizen. In dat geval wilt u verzekerd zijn van een professionele verhuizing. Dat bent u bij een erkend verhuisbedrijf als Bandsma Bultje. Waarom ons inhuren? Door aangesloten te zijn bij Erkende Verhuizers kunnen wij u verzekeren van een vertrouwde, verantwoorde en veelzijdige verhuizing.

Vertrouwd

Erkende Verhuizers inhuren is vertrouwd. Ons personeel bestaat uit ervaren vakspecialisten die precies weten wat een verhuizing allemaal met zich meebrengt. Ze stellen u dan ook op uw gemak, zijn vriendelijk, geven goed advies en doen hun uiterste best om er een leuke dag van te maken. Uw persoonlijke of zakelijke bezittingen zijn te allen tijde in veilige handen dankzij een vakkundige en discrete werkwijze.

Verantwoord

Verhuizen met Erkende Verhuizers is verantwoord. Hier worden wij, zowel door de brancheorganisatie als de klant, op getoetst. Er wordt hier onder andere gekeken naar kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid en zekere garanties. Denk hierbij aan de eerder genoemde algemene voorwaarden en geschillencommissie, maar ook een garantiecertificaat EV en het zogenoemde CO2-neutraal verhuizen. Bandsma Bultje is een erkend verhuisbedrijf dat er alles aan doet om u verantwoord te verhuizen.

Veelzijdig

Verhuizen met erkende verhuizers is veelzijdig. Een veelzijdige dienstverlening wel te verstaan. Erkende Verhuizers bieden als verhuisspecialisten niet alleen hulp tijdens de verhuizing, maar ook voor én na het verhuizen. Zelfs wanneer u niet gaat verhuizen kunnen wij u helpen met diverse diensten. Bijvoorbeeld voor inboedelopslag, overige opslag, kleine handymanklusjes in huis en verhuismaterialen (zoals verhuisdozen).

Erkende Verhuizers
 

Erkend verhuisbedrijf Bandsma Bultje inschakelen?

Wilt u Erkende Verhuizers inhuren en hulp inschakelen van een professioneel, ervaren en erkend verhuisbedrijf? Neem dan gerust contact op met Bandsma Bultje Top Movers. Dat kan direct door ons te bellen: 058-2887485 of ons een mail te sturen: info@bandsmabultje.nl. Uiteraard kunt u bij Bandsma Bultje ook vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Zo ontvangt u van ons een passende prijsopgaaf.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien