Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Inboedelopslag

Waar moet u naar toe met uw inboedel bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning, het vervangen van vloerbedekking of laminaat, of bij een tijdelijk verblijf in het buitenland? Met een inboedelopslag ruimte biedt Bandsma Bultje Top Movers u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor dit probleem. Wij beschikken in Leeuwarden over een beveiligde en verwarmde opslagfaciliteit, en zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen. U kunt uw inboedelverzekering door laten lopen op ons adres.

Maatwerkoplossingen in opslag

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over 2 soorten inboedelopslag: houten containers van 8 m3 en zeecontainers van 30 m3. Voor kleine opslag gebruiken wij de houten containers en de gehele inboedel slaan we op in een zeecontainer.

Uw inboedelopslag mobiel

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over verhuiswagens waar maximaal 3 houten containers in passen en waar een zeecontainer op past. Wij laden uw inventaris aan huis in een container en zetten alles stevig en beschermd vast. De container wordt vervolgens afgezet in onze loods. Uw inboedel gaat slechts 2 keer door onze handen, wat de kans op schades beperkt.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien