Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland is ontzettend spannend, of u nu een woning heeft gekocht in Duitsland of in China. Bandsma Bultje Top Movers biedt u extra persoonlijke aandacht en regelt naast de internationale verhuizing ook andere zaken voor u. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat er moet worden geregeld. Tevens kennen onze internationale verhuisspecialisten de weg in vele, voornamelijk Europese, landen. Wij zijn er vaak sneller dan u denkt!

verhuisofferte aanvragen

Verhuizen binnen Europa

Wij rijden wekelijks door Europa voor verhuizingen. Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en België, maar ook Frankrijk, Spanje en Scandinavië zijn ons niet onbekend.

Goed voorbereid op weg

De internationale en Erkende Verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers zijn altijd met 2 mensen onderweg naar de buitenlandse bestemmingen. Wij hebben voor alle seizoenen de juist zaken aan boord. Onze medewerkers slapen onderweg in de cabine van de verhuiswagen, dicht bij uw huisraad. Doordat wij altijd met 2 man voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende bestemming snel en efficiënt. Onderweg houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd zodat u weet hoe laat u uw inboedel kunt verwachten in uw nieuwe woning.

Flexibel door een groot Europees netwerk

Heeft u een kleine zending voor bijvoorbeeld uw tweede woning in het buitenland en zit Bandsma Bultje die week net niet in uw regio, dan zorgen wij ervoor dat een andere Top Mover deze zaken voor u meeneemt in zijn route. Zo maakt u nog steeds gebruik van de scherpe prijs en goede service van Top Movers. Als Top Movers rijden wij gezamenlijk 1.000.000 km per jaar in het buitenland.

Internationale verhuizing

Overzeese verhuizingen en Emigratieverpakkingen

Voor overzeese verhuizingen heeft Top Movers een aparte afdeling die uitsluitend dit type verhuizingen voorbereidt en begeleidt.

Verhuizen naar een ander werelddeel is een hele expeditie. Vervoer over zee of door de lucht stelt zware eisen aan de exportverpakking. Voor maximale veiligheid en efficiency wordt alles professioneel op maat verpakt. Ook de hele papierwinkel van de douane is gesneden koek voor ons. Door onze brede ervaring profiteert u bovendien van de internationale contacten en afspraken met rederijen, luchtvaartmaatschappijen en internationale collega's. Zo bent u ook overzee verzekerd van de beste kwaliteit en service!

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien