Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Opslag Friesland

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw archief, inboedel of inventaris tijdelijk kunt opslaan? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor opslag in Friesland bij Bandsma Bultje.

Opslag tijdens bijvoorbeeld een verhuizing kan erg praktisch zijn en voor veel gemak zorgen tijdens en na de verhuizing. Naast een verhuizing kan er natuurlijk ook een andere reden zijn waarom u graag uw spullen tijdelijk wilt opslaan. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere vormen van opslag in Leeuwarden. Wij bieden containeropslag, inboedelopslag en archiefopslag aan. Hieronder leest u er alles over.

Opslag Leeuwarden - Friesland

Opslag in Leeuwarden in (zee)containers

Mocht u gaan verhuizen en wilt u graag uw inboedel, zoals meubilair, veilig en voordelig laten opslaan? Dan kunt u kiezen voor containeropslag bij Bandsma Bultje. Wanneer het gaat om een kleine opslag in Friesland kunt u bij ons gebruik maken van houten containers van 8 m3. Gaat het om een gehele inboedel dan hebben wij daar speciale zeecontainers voor.

De zeecontainers bieden één opslagruimte voor al uw spullen. Een zeecontainer opslag is dus een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel. De opslagfaciliteit is verwarmd en goed beveiligd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de spullen die u wilt opslaan in de zeecontainer.

Inboedel en inventaris laten opslaan

Uw inboedel laten opslaan kan een hoop zorgen besparen. Helemaal wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een uitgestelde op levering van uw nieuwe woning, of bij renovatiewerkzaamheden van uw huidige woning. Een inboedelopslag is dan zeer geschikt om uw huidige inboedel en/of inventaris veilig en wel te opslaan. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de beste en meest veilige omstandigheden staan opgeslagen.

Opslag van uw archief voor al uw belangrijke papieren

Een verhuizing binnen uw bedrijf kan al de nodige stress met zich mee brengen. Vooral als u voor uw bedrijf een uitgebreid archief heeft met veel belangrijke documenten. Ook de belangrijke papieren moeten natuurlijk meegenomen worden en goed bewaard blijven. Om de belangrijkste papieren veilig bij elkaar te houden hebben we bij Bandsma Bultje ook archiefopslag. Bij ons is uw archief namelijk in veilige handen. Op zoek naar een bepaald dossier? Dan hoeft u door onze nieuwe en moderne technieken niet lang te zoeken. U voert de juiste barcode in en het systeem communiceert het vervolgens door met de opslag.

Opslagruimte huren Friesland? Bel Bandsma Bultje

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de opslag. Een opslagruimte huren in Friesland doet u eenvoudig en vertrouwd bij Bandsma Bultje. Of dit nu voor uw bedrijf is of voor als u gaat verhuizen naar een nieuw huis. Voor beide opties zijn er bij ons allerlei mogelijkheden voor het opslaan van uw opslag in Friesland. Van meubels tot belangrijke documenten bij ons kunt u het veilig laten opslaan. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van opslaan van spullen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan direct door ons te bellen: 058-2887485 of ons een mail te sturen: info@bandsmabultje.nl. Uiteraard kunt u bij Bandsma Bultje ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ontvangt u van ons een passende prijsopgaaf.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien