Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuislift verhuur

Door de inzet van een verhuislift zorgen wij ervoor dat ook uw verhuizing vanuit of naar een appartement geen enkel probleem vormt. We zetten simpelweg onze verhuislift voor het gebouw neer en via het raam of het balkon halen we al uw meubels en dozen met de lift naar beneden, of naar boven natuurlijk. Een verhuislift bespaart u dus veel moeite en tijd, die u liever aan andere zaken besteedt. Helemaal in de periode van een verhuizing is er veel waar u aan moet denken, zoals de financiën en adreswijzigingen bij de diverse instanties. Voor een professionele verhuislift verhuur kunt u uiteraard terecht bij Bandsma Bultje.

verhuisofferte aanvragen

Voorbereiding verhuizing

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij geven u daarom een aantal handige tips die u kunnen gaan helpen bij het verhuizen. 

  • Begin met het sorteren van spullen die naar dezelfde kamer moeten 
  • Schrijf op de verhuisdozen wat er in de doos zit, vermeld er ook bij of er breekbare spullen in zitten
  • Houd tot slot kostbare spullen apart en belangrijke papieren bij de hand. 

TOP verhuislift service

Het sjouwen en vervoeren van uw eigendommen zijn het belangrijkste onderdeel van een verhuizing, dus dat moet professioneel en zonder schade gebeuren. Schakel daarom de hulp in van professioneel verhuisbedrijf uit Friesland; Bandsma Bultje Top Movers. Een enthousiast team vol erkende verhuizers met liefde voor het vak en ruime ervaring in het verhuizen met een verhuislift. Wij helpen u graag met een zorgeloze verhuizing van of naar elke verdieping. Daarin bent u bij Bandsma Bultje gegarandeerd verzekerd van een TOP verhuislift service.

Meer dan verhuizen

De erkende verhuizers van Bandsma Bultje doen meer dan alleen het verplaatsen van uw huisraad. Van vroeg in de morgen tot laat in de avond staan ze voor uw klaar om al uw zorgen uit handen te nemen, letterlijk en figuurlijk. Nog even een lampje vervangen zodat u licht heeft? De wasmachine aansluiten? Geen enkel probleem. Dat is een stukje service waar we trots op zijn en wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven.

Huur verhuislift service Verhuislift verhuur

Huur uw verhuislift bij Bandsma Bultje

Voorop gesteld, een verhuizing kost altijd geld. Waarom zou u het dan duurder maken dan nodig is? Bandsma Bultje hanteert scherpe tarieven, ook voor onze verhuislift. Bovendien komen we vooraf gratis bij u langs om te kijken wat er nodig is voor uw verhuizing en te bespreken wat uw wensen en verwachtingen. Samen komen we tot de perfect oplossing. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van een verhuislift verhuur? Huur uw verhuislift bij Bandsma Bultje en ervaar een zorgeloze verhuizing. Vraag een offerte aan of neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien