Verhuisservice van Bandsma Bultje

Naast verhuizen en het verzorgen van opslag kunnen wij u ook helpen met een verhuislift, kraanwagen, schoonmaak en het leegmanagen van uw pand. Ook regelen wij graag een verhuiscoach, klusjesman of de verhuismaterialen voor u.

Verhuislift huren

Door de inzet van een verhuislift zorgen wij ervoor dat ook uw verhuizing vanuit of naar een appartement geen enkel probleem vormt. We zetten simpelweg onze verhuislift voor het gebouw neer en via het raam of het balkon halen we al uw meubels en dozen met de lift naar beneden, of naar boven natuurlijk.

Kraanwagen

Wij beschikken over een eigen kraanwagen, genaamd Werphengel. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld een container bij u voor de deur plaatsen. Op deze manier kunnen we gemakkelijk bij zolderramen of grote stukken van een etage halen.

Verhuur verhuismaterialen

Ook kunt u bij ons terecht voor de verhuur van verhuismaterialen. Dit doen wij in samenwerking met Varodarent. Varodarent beschikt over een groot assortiment verhuismaterialen en kan direct uit voorraad leveren.

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.