Huur een verhuislift in Friesland bij Bandsma Bultje

Door de inzet van een verhuislift zorgen wij ervoor dat ook uw verhuizing vanuit of naar een appartement geen enkel probleem vormt. We zetten simpelweg onze lift voor het gebouw neer en via het raam of het balkon halen we al uw meubels en dozen op deze manier naar beneden, of naar boven natuurlijk.

Een verhuislift bespaart u dus veel moeite en tijd, die u liever aan andere zaken besteedt. Helemaal in de periode van een verhuizing is er veel waar u aan moet denken, zoals de financiën en adreswijzigingen bij de diverse instanties.

Voor iedere situatie een oplossing en verhuislift op maat

  • Pluk – 25m
  • De Oldehove – 25m
  • Wolkenkrabber – 30m

Specificaties van onze verhuisliften in Friesland

  • Onze liften kunnen t/m de 10e etage, als enige in het Noorden.
  • Autonome liften
  • Geen stroom van klant nodig, volledig zelfvoorzienend.

Erkende verhuizers

Het vervoeren van uw eigendommen is het belangrijkste onderdeel van een verhuizing, dus dat moet professioneel en zonder schade gebeuren. Schakel daarom de hulp in van een professioneel verhuisbedrijf uit Friesland; Bandsma Bultje Top Movers. Bandsma Bultje Top Movers beschikt over een enthousiast team erkende verhuizers met liefde voor het vak. Bovendien hebben ze ruime ervaring in het verhuizen met een verhuislift. Wij helpen u graag met een zorgeloze verhuizing van of naar elke verdieping. Daarin bent u bij Bandsma Bultje gegarandeerd verzekerd van een TOP verhuisliftservice.

Huur uw verhuislift in Friesland bij Bandsma Bultje

Voorop gesteld, een verhuizing kost altijd geld. Waarom zou u het dan duurder maken dan nodig is? Bij Bandsma Bultje hanteren we scherpe tarieven, ook voor onze verhuisliften. Bovendien komen we vooraf gratis bij u langs om te kijken wat er nodig is voor uw verhuizing en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Samen komen we altijd tot de perfect oplossing.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.