Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Containeropslag Friesland

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, wordt er een (grote) verbouwing aan uw huis verricht of gaat u tijdelijk in het buitenland verblijven? Dan wilt u uiteraard uw inboedel, zoals meubilair, tijdelijk veilig en voordelig opslaan. Wat uw reden ook is, dankzij de containeropslag bij Bandsma Bultje kunt ook u eenvoudig uw spullen tijdelijk bij ons stallen. Voor kleine opslag maken wij gebruik van houten containers van 8 m3. Voor uw gehele inboedel hebben wij speciale zeecontainers waarmee al uw spullen in 1 opslagruimte kunnen worden opgeslagen. Wilt u gebruik maken van onze zeecontainer opslag? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Zo ontvangt u snel een scherpe prijsopgaaf van ons voor uw vraagstuk.

Zeecontainer opslag bij Bandsma Bultje

Met behulp van onze zeecontainer opslag bieden wij een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw meubels en/of andere waardevolle spullen. Bandsma Bultje is gevestigd in een moderne en ruime pand in Leeuwarden. Onze opslagfaciliteit is verwarmd en zeer goed beveiligd. Zo zorgen we ervoor dat al uw kostbare eigendommen onder de beste omstandigheden worden opgeslagen. Uw eventuele inboedelverzekering kunt u overigens gewoon door laten lopen op ons adres.

Containeropslag Friesland en Zeecontainer opslag

Hoe gaat het in zijn werk

Mocht u ervoor kiezen om uw inboedel bij Bandsma Bultje tijdelijk op te slaan dan werken wij volgens een vaste werkwijze. Bandsma Bultje beschikt over drie verhuiswagens die elk 1 zeecontainer kunnen vervoeren. Wij komen met een van onze verhuiswagens bij u aan huis om uw inboedel op te halen. Vervolgens laden onze ervaren en erkende verhuizers uw inventaris in de zeecontainer. Uw inboedel gaat slechts twee keer door onze handen, wat uiteraard de kleine kans op schade nog meer doet afnemen. Tijdens het inladen wordt ervoor gezorgd dat alles stevig en beschermd vast zit. Vervolgens wordt de zeecontainer afgezet in onze loods en brengen we het weer op de door u gewenste locatie wanneer u dit wenst.

Containeropslag Friesland? Bandsma Bultje

Wilt u gebruikmaken van een van onze zeecontainers? Containeropslag in Friesland is veilig en vertrouwd bij Bandsma Bultje. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan direct door ons te bellen: 058-2887485 of ons een mail te sturen: info@bandsmabultje.nl.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien