Opslagruimte huren in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Leeuwarden waar u uw archief, inboedel of inventaris tijdelijk kunt opslaan? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor opslagruimte in Leeuwarden bij Bandsma Bultje. Wij komen de spullen graag bij u thuis of op de zaak afhalen, maar u mag ze ook zelf brengen. Opslag tijdens bijvoorbeeld een verhuizing kan erg praktisch zijn en voor veel gemak zorgen tijdens en na de verhuizing. Naast een verhuizing kan er natuurlijk ook een andere reden zijn waarom u graag uw spullen tijdelijk wilt opslaan. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere vormen van opslag in Leeuwarden. Wij bieden containeropslag, inboedelopslag en archiefopslag aan. Hieronder leest u er alles over.

Opslag in Leeuwarden in (zee)containers

Mocht u gaan verhuizen en wilt u graag uw inboedel, zoals meubilair, veilig en voordelig laten opslaan? Dan kunt u kiezen voor containeropslag bij Bandsma Bultje. Wanneer het gaat om een kleine opslagruimte te Leeuwarden in Friesland kunt u bij ons gebruik maken van houten containers van 8 m3. Gaat het om een gehele inboedel dan hebben wij daar speciale zeecontainers voor.

De zeecontainers bieden één opslagruimte voor al uw spullen. Opslag van uw inboedel in een zeecontainer is dus een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw spullen. De opslagfaciliteit is verwarmd en goed beveiligd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de spullen die u wilt opslaan in de zeecontainer.

Inboedel en inventaris laten opslaan

Uw inboedel laten opslaan kan een hoop zorgen besparen. Helemaal wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een uitgestelde op levering van uw nieuwe woning, of bij renovatiewerkzaamheden van uw huidige woning. Inboedelopslag is dan zeer geschikt om uw huidige inboedel en/of inventaris veilig en wel op te slaan. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de beste en meest veilige omstandigheden staan opgeslagen.

Opslag van uw archief voor al uw belangrijke papieren

Een verhuizing binnen uw bedrijf kan al de nodige stress met zich meebrengen. Vooral als u voor uw bedrijf een uitgebreid archief heeft met veel belangrijke documenten. Ook de belangrijke papieren moeten natuurlijk meegenomen worden en goed bewaard blijven.

Om de belangrijkste papieren veilig bij elkaar te houden verzorgen we bij Bandsma Bultje ook archiefopslag. Bij ons is uw archief namelijk in veilige handen. Op zoek naar een bepaald dossier? Dan hoeft u door onze nieuwe en moderne technieken niet lang te zoeken. U voert de juiste barcode in en het systeem communiceert het vervolgens door met de opslag.

Nieuwe opslaglocatie in Leeuwarden

Wij hebben een uiterst moderne opslaghal in Noord Nederland. De ruimte is volledig gerobotiseerd. Dit verkleint de foutmarges en risico’s op schade en is zowel voor de verhuizers als gebruiker goed voor de ergonomie. Wij maken dus geen gebruik meer van vervuilende dieselheftrucks, maar alles werkt volledig elektrisch.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.