Inboedelopslag in Leeuwarden

Uw inboedelopslag is bij Bandsma Bultje Top Movers in goede handen. Waar moet u naar toe met uw inboedel bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning? Of bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning, het vervangen van vloerbedekking of laminaat, of bij een tijdelijk verblijf in het buitenland? Wij bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor deze situaties.
Wij beschikken in Leeuwarden over een beveiligde en verwarmde opslagfaciliteit voor inboedelopslag, en zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen. U kunt uw inboedelverzekering door laten lopen op ons adres. Kortom, op deze manier hoeft u nooit meer in te zitten over onverwachte calamiteiten.

Maatwerkoplossingen voor inboedelopslag in Friesland

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over 2 soorten inboedelopslag: houten containers van 8 m3 en zeecontainers van 30 m3. Voor kleine opslag gebruiken wij de houten containers en de gehele inboedel slaan we op in een zeecontainer.

Uw opslag aan huis

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over verhuiswagens waar maximaal 3 houten containers in passen en waar een zeecontainer op past. Wij laden uw inventaris aan huis in een container en zetten alles stevig en beschermd vast. De container wordt vervolgens afgezet in onze loods in Leeuwarden. Uw inboedel gaat slechts 2 keer door onze handen, wat de kans op schades beperkt.

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project – zo ook bij het opslaan van uw inboedel – zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.