Containeropslag in Friesland

Laat uw containeropslag verzorgen door Bandsma Bultje. Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, wordt er een (grote) verbouwing aan uw huis verricht of gaat u tijdelijk in het buitenland verblijven? Dan wilt u uiteraard uw inboedel, zoals meubilair, tijdelijk veilig en voordelig opslaan in een handige opslagcontainer. Wat uw reden ook is, dankzij de containeropslag bij Bandsma Bultje kunt u eenvoudig uw spullen tijdelijk bij ons stallen.

Containeropslag in Leeuwarden

Voor kleine container opslag maken wij gebruik van houten containers van 8 m3. Voor uw gehele inboedel hebben wij speciale zeecontainers waarmee al uw spullen in 1 opslagruimte kunnen worden opgeslagen. Wilt u gebruik maken van onze opslag in zeecontainers? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

U kunt ook direct een offerte aanvragen. Zo ontvangt u snel een scherpe prijsopgaaf van ons voor uw vraagstuk.

Opslag in zeecontainers bij Bandsma Bultje

Met behulp van onze opslag in zeecontainers bieden wij een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw meubels en/of andere waardevolle spullen. Bandsma Bultje is gevestigd in een modern en ruim pand in Leeuwarden. Onze opslagfaciliteit is verwarmd en zeer goed beveiligd. Zo zorgen we ervoor dat al uw kostbare eigendommen onder de beste omstandigheden worden opgeslagen. Uw eventuele inboedelverzekering kunt u overigens gewoon door laten lopen op ons adres.

Hoe gaat de opslag in opslagcontainers in zijn werk?

Mocht u ervoor kiezen om uw inboedel bij Bandsma Bultje tijdelijk op te slaan dan werken wij volgens een vaste werkwijze. Bandsma Bultje beschikt over 4 verhuiswagens die elk 1 opslagcontainer kunnen vervoeren. Wij komen met een van onze verhuiswagens bij u aan huis om uw inboedel op te halen.

Vervolgens laden onze ervaren en erkende verhuizers uw inventaris in de zeecontainer. Uw inboedel gaat slechts twee keer door onze handen, wat uiteraard de kleine kans op schade nog meer doet afnemen. Tijdens het inladen wordt ervoor gezorgd dat alles stevig en beschermd vastzit. Vervolgens wordt de zeecontainer afgezet in onze loods en brengen we het weer op de door u gewenste locatie wanneer u dit wenst.

U kunt uw inboedel zelf brengen en afhalen als u dat wenst. Wij kunnen dat ook voor u verzorgen en beschikken over kraanwagens en verhuisliften om de verhuizing te vergemakkelijken.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.