Archiefopslag in veilige handen

Archiefopslag kan letterlijk een hoofdpijndossier zijn. Met name wanneer u een uitgebreid archief heeft, met veel belangrijk documenten. Documenten die u verplicht een aantal jaren moet bewaren voor bijvoorbeeld de belastingdienst of een andere overheidsinstelling. Bij ons is het mogelijk om uw archief tijdelijk op te slaan op een veilige manier. U heeft makkelijk en snel toegang als dat nodig is.

Sla uw archief op bij Bandsma Bultje in Leeuwarden

Bandsma Bultje Top Movers biedt u de mogelijkheid om uw archief op te slaan in één van onze ruimtes! Zo hoeft u niet uw dure vierkante meters kantoor op te offeren om archiefkasten neer te zetten. Bij ons staat uw archief veilig in beheer. Dit bespaart u een hoop kosten én moeite, want dankzij een innovatief systeem werkt ons beheer zeer efficiënt. Tegenover het intern opslaan en beheren van een statisch archief, bespaart u hier bovendien veel tijd mee.

De voordelen van archiefopslag bij Bandsma Bultje:

  • Beveiligde archiefruimte voor opslag en beheer
  • Makkelijk en snel toegang tot uw dossiers
  • Binnen 24 uur geregeld

Veilig, modern en professioneel

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem, zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren. Daarna brengt onze koerier het dossier vanuit onze opslagruimte in Leeuwarden naar uw locatie. Op een moment dat het u uitkomt. Zo hoeft u niet zelf het archief in te duiken en uren te zoeken naar dat ene dossier.

Archiefopslag in Leeuwarden, Friesland

Graag gebruik maken van alle voordelen voor archiefopslag in Friesland? Dan bent u bij Bandsma Bultje in Leeuwarden aan het juiste adres. Veiligheid voor uw archief staat bij ons namelijk voorop. Met ons moderne systeem kunt u gemakkelijk en snel een bepaald dossier terugvinden binnen de opslag. Door onder andere deze moderne faciliteiten hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over uw archief.

Onze referenties bij archiefopslag zijn:

Gemeente Súdwest-Fryslân en GGZ.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.