Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Bedrijfsverhuizing

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Het is natuurlijk geen optie om het bedrijf stil te leggen zodat er kan worden verhuisd. Laat daarom uw bedrijfsverhuizing over aan de professionals van Bandsma Bultje Top Movers, zodat u en uw medewerkers zich kunnen bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden.

Bedrijfsverhuizing Top Movers

Uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes geregeld

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de interne of externe bedrijfsverhuizing worden uw wensen besproken en dragen wij mogelijkheden aan. Vervolgens wordt een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld dat de bedrijfsverplaatsing de juiste wijze begeleidt en uitvoert.

Door goede voorbereiding kan een bedrijfsverhuizing op efficiënte wijze worden uitgevoerd waarmee tijd en geld bespaard wordt. Bandsma Bultje Top Movers optimaliseert de logistieke en administratieve processen met behulp van digitale inventarisatie. Op deze wijze worden de procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart gebracht en kunnen proceskosten worden verlaagd. Zo kunnen we u voorzien van een volledige en scherpe offerte op maat. Dat geldt ook voor andere zakelijke verhuizingen, zoals:

Erkende Project Verhuizers (EPV) voor een geslaagde bedrijfsverhuizing

In Nederland zijn rond de 350 Erkende Verhuizers. Slechts 10% daarvan mag zich Erkend Project Verhuizer noemen, waaronder alle Top Movers vestigingen. Bedrijven met het EPV-keurmerk zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste eisen qua kwaliteit (ISO9001), milieu (ISO14001) en veiligheid (VCA**), maar ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). EPV-bedrijven zijn dan ook in staat om grote bedrijfsverhuizingen uit te voeren.

Erkende project verhuizers keurmerk

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!