Onze kraanwagen verplaatst veilig en snel

Met onze Scania kraanwagen kunnen wij op een gemakkelijke en veilige wijze containers en andere objecten verplaatsen. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken is dit vaak mogelijk. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we voor ieder project flexibel en snel schakelen.

Multi inzetbare kraanwagen bij u thuis of op de zaak

Met de strakke en multifunctionele laadbak is het vervoer van 20ft inboedelcontainers mogelijk. Onze ervaren en erkende verhuizers laden uw inventaris in de zeecontainer. Uw inboedel gaat slechts twee keer door onze handen, wat uiteraard de kleine kans op schade nog meer doet afnemen. Tijdens het inladen wordt ervoor gezorgd dat alles stevig en beschermd vastzit. Vervolgens wordt de zeecontainer afgezet in onze loods en brengen we het weer op de door u gewenste locatie wanneer u dit wenst.

Een aantal specificaties voor de liefhebbers

  • Scania Next Gen P450B8x2*6NB.
  • Prachtige 4 assige truck met 3 assen gestuurd.
  • Rondom luchtgeveerd.
  • Opgebouwd door Rondaan met een Palfinger 65t/m kraan.
  • Strakke multifunctionele laadbak voor het vervoer van alle maten inboedelcontainers.

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, wordt er een (grote) verbouwing aan uw huis verricht of gaat u tijdelijk in het buitenland verblijven?

Dan wilt u uiteraard uw inboedel, zoals meubilair, tijdelijk veilig en voordelig opslaan in een handige opslagcontainer. Wat uw reden ook is, dankzij de containeropslag bij Bandsma Bultje kunt u eenvoudig uw spullen tijdelijk bij ons stallen.

Wij zijn Erkende verhuizers

Het vervoeren van uw eigendommen is het belangrijkste onderdeel van een verhuizing, dus dat moet professioneel en zonder schade gebeuren. Schakel daarom de hulp in van een professioneel verhuisbedrijf uit Friesland; Bandsma Bultje Top Movers.

Bandsma Bultje Top Movers beschikt over een enthousiast team erkende verhuizers met liefde voor het vak. Bovendien hebben ze ruime ervaring in het verplaatsen van containers en andere objecten met een kraanwagen. Wij helpen u graag met een zorgeloze verhuizing van of naar elke verdieping. Daarin bent u bij Bandsma Bultje gegarandeerd verzekerd van een TOP verhuisservice.

Wat zijn de kosten van een kraanwagen?

Voorop gesteld, een verhuizing kost altijd geld. Waarom zou u het dan duurder maken dan nodig is? Bij Bandsma Bultje hanteren we scherpe tarieven, ook voor de inzet van onze kraanwagen. Bovendien komen we vooraf gratis bij u langs om te kijken wat er nodig is voor uw verhuizing en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Samen komen we altijd tot de perfect oplossing.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.