Uw bedrijfsverhuizing op maat geregeld

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Het is natuurlijk geen optie om het bedrijf stil te leggen zodat er kan worden verhuisd. Laat daarom uw bedrijfsverhuizing over aan de professionals van Bandsma Bultje Top Movers. Zo kunnen u en uw medewerkers zich bezighouden met de dagelijkse werkzaamheden.

Iedere verhuizing tot in de puntjes verzorgd

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de interne of externe bedrijfsverhuizing worden uw wensen besproken en dragen wij mogelijkheden aan. Vervolgens wordt een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld dat de bedrijfsverplaatsing op de juiste wijze begeleidt en uitvoert.

Door goede voorbereiding kan een bedrijfsverhuizing op efficiënte wijze worden uitgevoerd waarmee tijd en geld bespaard wordt. Bandsma Bultje Top Movers optimaliseert de logistieke en administratieve processen met behulp van digitale inventarisatie. Op deze wijze worden de procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart gebracht en kunnen proceskosten worden verlaagd. Zo kunnen we u voorzien van een volledige en scherpe offerte op maat.

Dat geldt ook voor andere zakelijke verhuizingen, zoals:

Maak vooraf een checklist

Een projectverhuizing gaat gepaard met veel geregel. Wij delen hierin graag de lasten zodat u minder stress zult ervaren en kostbare tijd bespaart. Bandsma Bultje gaat verder waar anderen stoppen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een checklist om een prettige zakelijke verhuizing te realiseren.

Voor het gemak hebben wij voor u al een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet:
  1. Begin tijdig met de voorbereidingen (juridische aspecten, kantoorinrichting, draaiboek etc.).
  2. Zorg, kort voor de verhuizing, dat alles tot in de puntjes is geregeld en er geen verrassingen kunnen ontstaan.
  3. Laat u tijdens de verhuizing ontzorgen door onze ervaren verhuizers en coördineer waar nodig.
  4. Neem na de verhuizing voldoende tijd op om alle randzaken (van het doorgeven van de adreswijziging tot de schoonmaak) direct in goede banen te leiden.

Voorbereiding van uw projectverhuizing

Bandsma Bultje Top Movers werkt uitermate nauwkeurig en efficiënt, om stilstand van uw bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Een efficiënte kantoorverhuizing begint altijd met een goede voorbereiding, waarbij uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar worden afgestemd. Vervolgens wordt een speciaal geselecteerd verhuisteam samengesteld voor uw projectverhuizing. Zij begeleiden het project en brengen deze tot een goed eind.

Deze werkwijze geldt zowel voor grote externe als kleine interne projectverhuizingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Onze referenties bij bedrijfsverhuizingen zijn:

De Keukenkamer, Provincie Friesland, Gemeente Súdwest-Fryslân en Probir.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.