Wij zijn Erkende Verhuizers in Friesland

Erkende Verhuizers, misschien heeft u er wel eens van gehoord. Deze brancheorganisatie bewaakt en ontwikkelt de kwaliteit van aangesloten verhuisbedrijven (Erkende Verhuizers). Wij, Bandsma Bultje Top Movers, zijn zo’n aangesloten erkend verhuisbedrijf.

Dit betekent dat wij structureel op de volgende punten worden gecontroleerd ten behoeve van de kwaliteit die wij leveren:
  • De keurmerken, die met regelmaat onafhankelijk wordt getoetst en gehandhaafd.
  • Online klantbeoordelingen, die onafhankelijk door klantenvertellen.nl wordt uitgevoerd.
  • Algemene voorwaarden, die samen met de Consumentenbond zijn bepaald.
  • Onafhankelijke geschillenbehandeling, door de Geschillencommissie Verhuizen.
  • Vakopleidingen, die wij via dé opleider van Nederland (Verhuiscollege) inregelen.

erkende verhuizers

Waarom Erkende Verhuizers inhuren?

Of u nu een particuliere – of bedrijfsverhuizing mee gaat maken, er zal een hectische periode aankomen. Helemaal als u veel (waardevolle) bezittingen dient te verhuizen. In dat geval wilt u verzekerd zijn van een professionele verhuizing. Dat bent u bij een erkend verhuisbedrijf als Bandsma Bultje aan het juiste adres. Door aangesloten te zijn bij Erkende Verhuizers kunnen wij u verzekeren van een vertrouwde, verantwoorde en veelzijdige verhuizing.

Vertrouwd

Erkende Verhuizers inhuren is vertrouwd. Ons personeel bestaat uit ervaren vakspecialisten die precies weten wat een verhuizing allemaal met zich meebrengt. Ze stellen u dan ook op uw gemak, zijn vriendelijk, geven goed advies en doen hun uiterste best om er een leuke dag van te maken. Uw persoonlijke of zakelijke bezittingen zijn te allen tijde in veilige handen dankzij een vakkundige en discrete werkwijze.

Verantwoord

Verhuizen met Erkende Verhuizers is verantwoord. Hier worden wij, zowel door de brancheorganisatie als de klant, op getoetst. Er wordt hier onder andere gekeken naar kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid en zekere garanties. Denk hierbij aan de eerdergenoemde algemene voorwaarden en geschillencommissie, maar ook een garantiecertificaat EV en het zogenoemde CO2-neutraal verhuizen. Bandsma Bultje is een erkend verhuisbedrijf dat er alles aan doet om u verantwoord te verhuizen.

Veelzijdig

Verhuizen met erkende verhuizers is veelzijdig. Een veelzijdige dienstverlening wel te verstaan. Erkende Verhuizers bieden als verhuisspecialisten niet alleen hulp tijdens de verhuizing, maar ook voor én na het verhuizen. Zelfs wanneer u niet gaat verhuizen kunnen wij u helpen met diverse diensten. Bijvoorbeeld voor inboedelopslag, overige opslag, kleine handymanklusjes in huis en verhuismaterialen (zoals verhuisdozen).

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.