Referenties

Wij maken gebruik van het systeem Klantenvertellen. Hier vragen wij onze klanten om aan te geven wat ze van de verhuizing vonden. Wilt u ook laten hoe uw verhuizing is gegaan? kijk op Klantenvertellen.nl.

Onze verhuizing was supergoed geregeld.

Tevoren hebben we afspraken gemaakt over hoe en op welke dagen we zouden verhuizen. Alles is zeer goed geregeld en uitgevoerd door een fijn team van verhuizers. Zelfs als dingen op het laatste moment toch iets anders moesten werd dat keurig opgepakt. Kasten uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Kapstok en planken opgehangen, bedden weer opgemaakt en zelfs het witgoed weer keurig geïnstalleerd. Kortom niets op aan te merken: een dikke tien!
- Leeuwarden

Deskundige , vakbekwame,vriendelijke verhuizers.

Ontzettend positief
- Grijpskerk

snel, correct en zonder problemen

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld. Er was 1 die grotendeels in de verhuiswagen de aangebrachte goederen op de betreffende plek zette en die ook aangaf wanneer hij dan bepaalde huisraad eerst wilde hebben. De mannen waren ook punctueel om 08.00 aanwezig en er werd ook direct ingeladen. Ze waren om 11.00 klaar om weg te rijden. Het was maar een korte rit, dus hadden ze gehoopt om met hun eigen lift mijn goederen naar de 2e etage te vervoeren, maar helaas begon het te regenen en kon dat dus niet. De lift van het gebouw kon gebruikt worden en de goederen werden keurig afgedekt met dekens, zodat er niets nat kon worden. Toch tijd voor een bakje en wat te eten, want dat is wel nodig met dit zware werk. Al met al waren ze ca. 16.00 klaar. Ik ben zeer tevreden over hun werk.
- Leeuwarden
534 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.