Referenties

Wij maken gebruik van het systeem Klantenvertellen. Hier vragen wij onze klanten om aan te geven wat ze van de verhuizing vonden. Wilt u ook laten hoe uw verhuizing is gegaan? kijk op Klantenvertellen.nl.

Geweldig

Zeer correct afgehandeld , zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.
- Heerenveen

Super

Een super bedrijf , fijne mensen die in 1 dag mijn hele huisraad verhuisd hebben, alles uitelkaar en in het nieuwe huis weer inelkaar gezet , dozen keurig op de kamers waar ze moesten wat het uitpakken relaxed maakt, maar pfffff wat een dozen ik ben super blij dat ik jullie ingehuurd heb want wat jullie in 1 dag hebben gedaan zou ik 3 weken over hebben gedaan thanx
- Leeuwarden

Fantastisch! Wat een aanrader

Ik verhuisde van Friesland naar Tilburg, dus de verhuizing werd uitgesmeerd over 2 dagen. Op beide dagen kreeg ik te maken met een fantastisch professioneel verhuisteam. Beide dagen onder leiding van Freddy. Er is met zorg met mijn spulletjes om gegaan en Freddy heeft ervoor gezorgd dat mijn halve inboedel goed in een opslagbox paste, wat gezien de hoeveelheid en de vormen nog best een uitdaging was. Complementen voor alle mannen die mij zo fantastisch hebben verhuisd. Jullie krijgen een dikke 10!
- Tilburg
221 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.