Een internationale verhuizing vergt goede planning

Een internationale verhuizing naar het buitenland is ontzettend spannend, of u nu een woning heeft gekocht in Duitsland of in China. Bandsma Bultje Top Movers biedt u extra persoonlijke aandacht en regelt naast de internationale verhuizing ook andere zaken voor u. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat er moet worden geregeld. Tevens kennen onze internationale verhuisspecialisten de weg in vele, voornamelijk Europese, landen. Wij zijn er vaak sneller dan u denkt!

Goed voorbereid op weg

De internationale en Erkende Verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers zijn altijd met 2 mensen onderweg naar de buitenlandse bestemmingen. Wij hebben voor alle seizoenen de juist zaken aan boord. Onze medewerkers slapen onderweg in de cabine van de verhuiswagen, dicht bij uw huisraad. Doordat wij altijd met 2 man voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar de betreffende bestemming snel en efficiënt. Onderweg houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd zodat u weet hoe laat u uw inboedel kunt verwachten in uw nieuwe woning.

Wat komt er kijken bij een internationale verhuizing?

Verhuizen naar een ander werelddeel is een hele expeditie. Vervoer over zee of door de lucht stelt zware eisen aan de exportverpakking. Voor maximale veiligheid en efficiency wordt alles professioneel op maat verpakt. Ook de hele papierwinkel van de douane is gesneden koek voor ons. Door onze brede ervaring profiteert u bovendien van de internationale contacten en afspraken met rederijen, luchtvaartmaatschappijen en internationale collega’s. Zo bent u ook overzee verzekerd van de beste kwaliteit en service!

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.