Een schoolverhuizing vraagt om een efficiënte aanpak

Een schoolverhuizing werkt weer net iets anders. Aangezien een verhuizing invloed kan hebben op de productiviteit van de leerkrachten en de leerlingen. Om deze reden vindt een verhuizing van een onderwijsinstelling vaak plaats in de vakantie.

Voor een efficiënte schoolverhuizing

Een verhuizing in het onderwijs wordt door Bandsma Bultje Top Movers op gestructureerde wijze uitgevoerd. Wij bieden namelijk de perfecte verhuisoplossing voor het efficiënt verhuizen van onderwijsinstellingen, verhuisboxen.

Verhuisboxen

Het gebruik van verhuisboxen maakt het verhuizen in het onderwijs sneller, makkelijker en vooral voordeliger. Verhuisboxen zijn namelijk een stuk groter dan verhuisdozen en zijn tevens makkelijker te vervoeren. Bovendien wordt de fysieke belasting voor zowel de verhuizer als gebruiker beperkt. De boxen zijn dus ergonomisch en verrijdbaar op een karretje.

Ervaring en expertise met schoolverhuizingen

Bandsma Bultje Top Movers is specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs. Door onze ervaring voeren we een schoolverhuizing in het onderwijs in korte tijd uit. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt er nauwkeurig voorbereid en worden medewerkers en leerlingen tijdig en duidelijk ingelicht

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Onze referenties bij schoolverhuizingen zijn:

Piter Jelles College, Friesland college, CVO-NF en Proloog.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.