Veelgestelde vragen

Voorbereidende verhuistips

Hoe pak ik mijn breekbare spullen veilig in?

Als wij de verhuisdozen afleveren, dan krijgt u tevens inpakpapier en etiketten van ons. Breekbare spullen kunt u het beste inpakken met voldoende inpakpapier en staand in de doos zetten, dus niet stapelen. Doe dergelijke dozen ook niet te vol zodat ze goed te tillen zijn. Zet vervolgens op het etiket dat er breekbare spullen in zitten zodat onze verhuizers er rekening mee kunnen houden.

Maak nette etiketten. Waar zit nu wat precies in?

Bij het inpakken van uw huisraad, is het belangrijk om nette en duidelijke etiketten op de verhuisdozen te gebruiken. Tijdens het leveren van de verhuisdozen, krijgt u van ons handige etiketten die u bovenop de doos kunt plakken. Hierop noteert u kort en duidelijk de inhoud en naar welke ruimte in het nieuwe huis de doos verhuisd moet worden. Dit werkt prettig en scheelt tijd en vragen voor de verhuizers.

Hoe verloopt een verhuisdag?

De verhuisdag bij de klant begint, na het voorstellen natuurlijk, met een ronde door het huis zodat de klant laat zien wat er mee gaat. Hierna beginnen wij als verhuisploeg met onze werkzaamheden. Denk hierbij aan het demonteren van meubels, het in de auto zetten van huisraad en het netjes weg zetten in de auto. Na alles te hebben ingeladen…

Hoe zit het met parkeren op de verhuisdag?

Het is altijd aan te raden om te kijken waar wij de verhuiswagen kunnen neerzetten. Kijk of u de parkeervakken een dag van te voren kunt blokkeren/reserveren. Dit voorkomt teleurstelling en tijdverlies op de verhuisdag.

Hoe pakt u het beste een verhuisdoos in?

Zorg ervoor dat zware spullen onderin en lichtere spullen bovenin de doos komen. Maak de dozen niet te zwaar en vul ze netjes tot de rand zodat ze nog wel dicht kunnen. Wist u dat er speciale dozen zijn voor uw boeken of kleding? De boekendozen zijn minder groot, zo zijn ze sneller vol, maar ook beter te tillen. We hebben zelfs speciale garderobedozen, hier hangt u uw kleding gemakkelijk en netjes in op. Deze garderobedozen neemt de verhuisploeg mee op de dag van uw verhuizing.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.