Bandsma Bultje, al bijna 100 jaar ervaring

Bandsma Bultje Top Movers zit al bijna 100 jaar in het verhuisvak. Het verhuisbedrijf werd in 1923 al opgericht door opa Bandsma. We schrijven onze tijdslijn graag voor u uit:
  • 1923 – Oprichting Bandsma Verhuizingen in Kollum
  • 1988 – Bultje overgenomen, naamwijziging naar Bandsma Bultje Verhuizingen
  • 1988 – Bandsma Bultje is verhuisd van Kollum naar Leeuwarden
  • 1989 – Lid geworden van Top Movers
  • 2001 – Bredere dienstverlening en dus verhuisd naar een groter pand
  • 2007 – Opslag uitgebreid
  • 2021 – Nieuwe opslagloods gerealiseerd

Een greep uit het team van Bandsma Bultje

Teamlid

Erik

Willem Jan

Klaas

Jan Willem Willems

Jan Willem

Karst

Karst

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

> Lees meer over onze werkwijze

Duurzaam & groen

Ons wagenpark is modern en voldoet aan de hoogste normeringen. Wij zijn het eerste verhuisbedrijf in Europa dat rijdt op blauwe diesel. Wij voorzien zoveel mogelijk in onze eigen stroombehoefte en werken niet met gif op ons buitenterrein. Wij huisvesten namelijk ook de enige echte Top Mover bijen van Nederland.

Top Movers

Ook behoort Bandsma Bultje tot het nationale samenwerkingsverband genaamd Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.