Iedere zakelijke verhuizing op maat verzorgd

Een zakelijke verhuizing heeft veel impact op u en uw medewerkers. Bandsma Bultje is ervaren in kantoorverhuizingen. Onder zakelijke verhuizingen vallen ook school- en zorgverhuizingen. Daarbij moet u ook nog eens rekening houden met leerlingen of patiënten. Een zakelijke verhuizing vraagt dan ook om een goede voorbereiding en goede voorlichting voor medewerkers, leerlingen en patiënten.

Uw zakelijke kantoorverhuizing tot in de puntjes geregeld

Bandsma Bultje Top Movers heeft veel ervaring met zakelijke verhuizingen en wij zorgen ervoor dat deze perfect verlopen. U en uw werknemers worden zo min mogelijk van het werk gehouden, zodat u zich vooral kunt bezighouden met waar u goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn; verhuizen. Wij werken met efficiënte oplossingen die geld en tijd besparen, zoals handige trapliften en natuurlijk ervaren personeel, dat de kneepjes van het vak goed kent. En zoals wel vaker geldt; een goede voorbereiding is het halve werk.

Maak een checklist voor uw verhuizing

Een zakelijke verhuizing gaat gepaard met veel geregel. Bandsma Bultje is een verhuisbedrijf dat meer kan doen dan alleen het verhuizen op zich. Zo helpen wij u ook graag met het maken van een checklist voor uw verhuizing. Een dergelijke checklist zorgt ervoor dat u minder snel voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Voor het gemak hebben wij voor u al een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet:

  1. Begin tijdig met de voorbereidingen (juridische aspecten, kantoorinrichting, draaiboek etc.).
  2. Zorg, kort voor de verhuizing, dat alles tot in de puntjes is geregeld en er geen verrassingen kunnen ontstaan.
  3. Laat u tijdens de verhuizing ontzorgen door onze ervaren verhuizers en coördineer waar nodig.
  4. Neem na de verhuizing voldoende tijd op om alle randzaken (van het doorgeven van de adreswijziging tot de schoonmaak) direct in goede banen te leiden.

Wij helpen u graag bij elke zakelijke verhuizing

Heeft u plannen voor een kantoorverhuizing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een stukje advies voor een zorgeloze verhuizing zonder stress. Daarnaast kunnen wij uw zakelijke verhuizing van het ene naar het andere pand snel uitvoeren, waardoor u geen kostbare dagen verliest. Zo snel mogelijk weer aan het werk op de nieuwe locatie, daar helpen wij u bij.

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.