Complete verhuizing door Bandsma Bultje

Een complete verhuizing zorgt vaak voor een grote verandering. Een nieuwe woonomgeving, een nieuwe baan, een nieuwe school, allemaal factoren die spanning veroorzaken. Op zo’n moment is het prettig te weten dat de verhuizing zelf vlekkeloos verloopt. Laat daarom de complete verhuizing regelen door Erkende Verhuizers: Bandsma Bultje Top Movers.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als u wilt verhuizen, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er moet worden verhuisd en welke zaken extra zorg nodig hebben. Als u kiest voor een ‘Complete verhuizing’ dan nemen we u alle zorg uit handen en kunnen we extra diensten/verhuisservice aanbieden.

Denk hierbij aan:

  • Het in- en uitpakken van de losse inventaris, zoals servies, glaswerk, boeken en kleding.
  • Het dé- en monteren van meubilair zoals wandmeubels, linnenkasten en (water)bedden.
  • Het afhalen en ophangen van lampen.

Door een goede voorbereiding en duidelijke communicatie, zorgen we ervoor dat onze verhuizers volledig op de hoogte zijn van uw wensen. Zo staan zij bij u voor de deur op de juiste plaats, het juiste tijdstip, met de juiste verhuiswagen en de juiste verpakkingsmaterialen.

Zekerheid door een vaste prijs

Aan de hand van ons bezoek, maken wij een vrijblijvende offerte op maat. U krijgt van tevoren een vaste prijs, zodat u geen vervelende verrassingen achteraf heeft. Bandsma Bultje Top Movers biedt kwaliteit voor een heldere en scherpe prijs!

Erkende verhuizers

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.