Bij een seniorenverhuizing in Friesland wordt u volledig ontzorgd

Hoe ouder u wordt, hoe stressvoller verhuizen wordt. Zeker als u uw woning gaat verlaten en naar een kleiner appartement, een seniorenwoning of een zorginstelling gaat, kan dat emotioneel zwaar zijn. De verhuisspecialisten van Bandsma Bultje Top Movers weten hier goed mee om te gaan. Zij weten tenslotte als geen ander welke impact een verhuizing heeft op mensen. Wij nemen dan ook graag alle zorg uit handen voor uw seniorenverhuizing in Friesland of daar buiten!

Complete verhuisservice bij het verhuizen naar een seniorenwoning in Friesland voor een scherpe prijs

Als u er alleen voor staat of een extra paar handen nodig heeft, dan staan de Erkende Verhuizers van Bandsma Bultje voor u klaar. Wij bieden een fullservice totaalpakket aan, waarbij we niet alleen de verhuizing regelen, we nemen ook andere zaken uit handen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw verhuiszaken en betaalt u één helder en scherp bedrag. Wij zullen u compleet verhuizen, zonder zorgen. Uw verhuizing naar een seniorenwoning zorgt zo voor een stuk minder stress. Een seniorenverhuizing in Friesland en omstreken is bij Bandsma Bultje Top Movers zo geregeld.

Wij nemen uw zorgen uit handen bij een seniorenverhuizing in Friesland

Wij kunnen de volgende zaken voor u uitvoeren:
  • Het in- en uitpakken van de losse inventaris, zoals servies, glaswerk, boeken en kleding.
  • Het démonteren en monteren van meubilair zoals wandmeubels, linnenkasten en (water)bedden.
  • Het afhalen en ophangen van lampen.
  • Het af- en aansluiten van uw pc, tv of radio.
  • Het (bezem)schoon opleveren van uw oude woning.
  • Het afvoeren van overtollige meubelen naar de kringloop, een goed doel of naar de stort.
Bandsma Bultje Top Movers zorgt voor een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe seniorenwoning of appartement!

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Gaat u binnenkort verhuizen naar een seniorenwoning in Friesland of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.