Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Verhuizingen in Friesland

Bij een verhuizing wilt u dat alles zo gesmeerd mogelijk verloopt. Daarom gaat u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in de regio. Wij kunnen u helpen bij een kwaliteitsverhuizing van uw oude naar uw nieuwe woning in de meest waterrijke provincie van ons land.

Bandsma Bultje is aangesloten bij Top Movers én de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij verzorgen daarmee de meest uiteenlopende verhuizingen in Friesland, maar ook daarbuiten. Van Leeuwarden tot Heerenveen en van Drachten tot Sneek, zelfs internationaal zorgen wij voor verhuizingen van kwaliteit. Dit alles doen wij op een zo’n groen mogelijke manier. Wij zijn namelijk het eerste verhuisbedrijf in Europa dat rijdt op blauwe diesel.

Particuliere kwaliteitsverhuizingen

Bent u binnenkort van plan te verhuizen en heeft u hier professionele hulp bij nodig? Of u nu een verhuisbedrijf in wilt schakelen voor een complete verhuizing, of slechts voor sjouwhulp, Bandsma Bultje staat voor u klaar. Niet voor niets garanderen wij te allen tijde betaalbare kwaliteitsverhuizingen.

Zakelijke kwaliteitsverhuizingen

Ook bij een zakelijke verhuizing is het van belang dat alles snel en soepel verloopt, zodat u zorgeloos en zonder stress kunt verhuizen. Wij nemen graag het hele proces uit uw handen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf. Een verhuizing moet uiteraard niet ten koste gaan van de klanten of van de omzet. Daarom denken wij met u mee op elk vlak.

Hieronder vindt u een overzicht van de zakelijke verhuizingen die wij aanbieden.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.