Een zorgverhuizing heeft veel impact op de omgeving

De verhuisspecialisten van Bandsma Bultje Top Movers hebben veel ervaring met zorgverhuizingen en weten dan ook hoeveel impact een verhuizing heeft op een zorginstelling. Niet alleen op de medewerkers, maar vooral op de bewoners. Met rust, tijd en persoonlijke aandacht ontzorgen wij uw bewoners, zodat zij met plezier naar hun nieuwe woning gaan en zich snel thuis voelen.

De juiste uitvoering van een zorgverhuizing met één duidelijk aanspreekpunt.

Een zorgverhuizing vraagt om een goede voorbereiding. In een gesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken, waarna een heldere planning wordt gemaakt. Vervolgens worden de bewoners en medewerkers ingelicht, zodat de verhuizing op gestructureerde wijze kan worden uitgevoerd.

De verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers hebben communicatietrainingen en andere opleidingen gevolgd, welke bijdragen aan de juiste uitvoering van zorgverhuizingen.

Ruime ervaring en referenties op gebied van zorgverhuizingen

Bandsma Bultje Top Movers is, naast Erkende Verhuizers, ook gespecialiseerd in zorgverhuizingen. Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen en beschikken over diverse referenties op meerdere gebieden in de zorg. Wij beschikken ook over verhuisliften en kraanwagens voor het verhuizen van hoog/laagbedden van of naar etages.

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Onze referenties in zorgverhuizingen zijn:

Medisch Centrum Leeuwarden, GGZ, Alliade en Zorggroep Noorderbreedte.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.