Particuliere verhuizing in Friesland

Een particuliere verhuizing wordt door velen ervaren als stressvol. Dit is erg jammer, want verhuizen naar een mooiere of grotere woning is natuurlijk vooral leuk! Schakel Bandsma Bultje Top Movers in voor een zorgeloze verhuizing. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe woning.

Zorgeloos verhuizen met Bandsma Bultje

Als u verhuisplannen heeft, komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen!

Iedere particuliere verhuizing op maat verzorgd

Bandsma Bultje Top Movers maakt onderscheid in de volgende particuliere verhuizingen:

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.

Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Wat is ons werkgebied?

Wij verhuizen door heel Friesland. Voorbeelden van dorpen en steden waar wij vaak komen zijn: Leeuwarden, Stiens, Franeker, Harlingen, Dokkum, Surhuisterveen, Kollum, Drachten, Grou, De Westereen en Sneek.

Top Movers

Ook behoort Bandsma Bultje tot het nationale samenwerkingsverband genaamd Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.