Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Compleet verhuizen

Een verhuizing betekent vaak een grote verandering. Een nieuwe woonomgeving, een nieuwe baan, een nieuwe school, allemaal factoren die spanning veroorzaken. Op zo’n moment is het prettig te weten dat de verhuizing zelf vlekkeloos verloopt. Laat daarom de complete verhuizing regelen door Erkend Verhuizer Bandsma Bultje Top Movers.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als u wilt verhuizen, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er moet worden verhuist en welke zaken extra zorg nodig hebben. Als u kiest voor 'Compleet verhuizen' nemen we alle zorg uit handen en kunnen we extra diensten aanbieden. Denk hierbij aan:

  • Het in- en uitpakken van de losse inventaris, zoals servies, glaswerk, boeken en kleding
  • Het dé- en monteren van meubilair zoals wandmeubels, linnenkasten en (water)bedden
  • Het afhalen en ophangen van lampen

Met een goede voorbereiding en duidelijke communicatie, zorgen we ervoor dat onze verhuizers volledig op de hoogte zijn van uw wensen. Zo staan zij bij u voor de deur op de juiste plaats, het juiste tijdstip, met de juiste verhuiswagen en de juiste verpakkingsmaterialen.

Zekerheid door een vaste prijs

Aan de hand van ons bezoek, maken wij een vrijblijvende offerte op maat. U krijgt van te voren een vaste prijs, zodat u geen vervelende verrassingen achteraf heeft. Bandsma Bultje Top Movers biedt kwaliteit voor een heldere en scherpe prijs!

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!