Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Projectverhuizing

Het verhuizen van bedrijven en instellingen heeft de nodige voeten in de aarde, zowel organisatorisch als financieel. Bandsma Bultje Top Movers heeft veel ervaring met projectverhuizingen en werkt met efficiënte oplossingen die u geld en tijd besparen.

Voorbereiding van uw projectverhuizing

Bandsma Bultje Top Movers werkt uitermate nauwkeurig en efficiënt, om stilstand van uw bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Een efficiente verhuizing begint altijd met een goede voorbereiding, waarbij uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar worden afgestemd. Vervolgens wordt een speciaal geselecteerd verhuisteam samengesteld voor uw projectverhuizing. Zij begeleiden het project en brengen deze tot een goed eind.

Deze werkwijze geldt zowel voor grote externe als kleine interne projectverhuizingen  van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Professionele Project Verhuizers (PPV) voor een geslaagde bedrijfsverhuizing

Alle vestigingen van Top Movers beschikken over het PVV-keurmerk (Professioneel Project Verhuizer). Het PVV-keurmerk staat garant voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid. Ook bij Bandsma Bultje Top Movers voldoet aan deze strenge kwaliteitseisen en brengt iedere projectverhuizing dan ook tot een goed eind.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!