Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Schoolverhuizingen

Een verhuizing in het onderwijs vraagt om een efficiënte aanpak, aangezien een verhuizing invloed kan hebben op de productiviteit van de werknemers en de leerlingen. Om deze reden vindt een verhuizing van een onderwijsinstelling vaak plaats in de vakantie.

Voor efficiënte schoolverhuizingen

Een verhuizing in het onderwijs wordt door Bandsma Bultje Top Movers op gestructureerde wijze uitgevoerd. Wij bieden namelijk de perfecte verhuisoplossing voor het efficiënt verhuizen van onderwijsinstellingen: verhuisboxen. Het gebruik van verhuisboxen maakt het verhuizen in het onderwijs sneller, makkelijker en vooral voordeliger. Verhuisboxen zijn namelijk een stuk groter dan verhuisdozen en zijn tevens makkelijker te vervoeren.

Ervaring en expertise met schoolverhuizingen

Bandsma Bultje Top Movers is in het bezit van een PPV-keurmerk en is hiermee ook specialist op gebied van verhuizingen in het onderwijs. Bandsma Bultje Top Movers voert een verhuizing in het onderwijs in korte tijd uit. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt er nauwkeurig voorbereid en worden medewerkers en leerlingen tijdig en duidelijk ingelicht.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!