Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing heeft veel impact op u en uw medewerkers. Onder zakelijke verhuizingen vallen ook school- en zorgverhuizingen, waarbij u ook nog eens rekening moet houden met leerlingen of patiënten. Een zakelijke verhuizing vraagt dan ook om een goede voorbereiding en goede voorlichting voor medewerkers, leerlingen en patiënten. 

zakelijke verhuizing

Uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes geregeld

Bandsma Bultje Top Movers heeft veel ervaring met zakelijke verhuizingen en wij zorgen ervoor dat deze perfect verloopt. U en uw werknemers worden zo min mogelijk van het werk gehouden, zodat u zich vooral kan bezighouden met waar u goed in bent. Dan doen wij waar goed in zijn; verhuizen. Wij werken met efficiënte oplossingen die geld en tijd besparen, zoals handige trapliften en natuurlijk ervaren personeel, dat de kneepjes van het vak goed kent. En zoals wel vaker geldt; een goede voorbereiding is het halve werk.

Professioneel Project Verhuizer

Bandsma Bultje Top Movers heeft het PPV-keurmerk en is dus Professioneel Project Verhuizer. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Als PPV bedrijf kunnen wij verschillende soorten zakelijke verhuizingen uitvoeren:

Wij helpen bij elke zakelijke verhuizing

Heeft u plannen voor een zakelijke verhuizing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een stukje advies voor een zorgeloze verhuizing zonder stress. Daarnaast kunnen wij uw verhuizing van het ene naar het andere pand snel uitvoeren, waardoor u geen kostbare dagen verliest. Zo snel mogelijk weer aan het werk op de nieuwe locatie, daar helpen wij u bij.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!