Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Zorg verhuizingen

De verhuisspecialisten van Bandsma Bultje Top Movers hebben veel ervaring met zorgverhuizingen en weten dan ook hoeveel impact een verhuizing heeft op een zorginstelling. Niet alleen op de medewerkers, maar vooral op de bewoners. Met rust, tijd en persoonlijke aandacht ontzorgen wij uw bewoners, zodat zij met plezier naar hun nieuwe woning gaan en zich snel thuis voelen.

De juiste uitvoering van een zorg verhuizing

Een verhuizing van een zorginstelling vraagt om een goede voorbereiding. In een gesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken, waarna een heldere planning wordt gemaakt. Vervolgens worden de bewoners en medewerkers ingelicht, zodat de verhuizing op gestructureerde wijze kan worden uitgevoerd.

De verhuizers van Bandsma Bultje Top Movers hebben communicatietrainingen en andere diverse opleidingen gevolgd, welke bijdragen aan de juiste uitvoering van zorg verhuizingen.

Ruime ervaring en referenties op gebied van zorg verhuizingen

Bandsma Bultje Top Movers heeft een PPV-keurmerk en is dan ook gespecialiseerd in zorgverhuizingen. Wij hebben ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen en beschikken over diverse referenties op meerdere gebieden in de zorg.

Onbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!