Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Archiefopslag

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw archief tijdelijk kunt opslaan? Bekijk dan eens onze mogelijkheden van archiefopslag. De opslag van uw archief kan letterlijk een hoofdpijndossier zijn. Met name wanneer u een uitgebreid archief heeft, met veel belangrijk documenten. Documenten die u verplicht een aantal jaren moet bewaren voor bijvoorbeeld de belastingdienst of een andere overheidsinstelling.

Hetzelfde geldt voor een situatie waarbij u uw inboedel of inventaris tijdelijk ergens op moet slaan. Bijvoorbeeld vanwege een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, verbouwing aan uw huis, of bij een tijdelijk verblijf in het buitenland. Dan is het wel zo fijn dat er een locatie is waar u uw archief in kunt opslaan.

Archiefopslag Friesland

Voordelen archiefopslag bij Bandsma Bultje

De oplossingen voor deze problemen zijn simpel. Bandsma Bultje Top Movers biedt u de mogelijkheid om uw archief op te slaan bij ons. Zo hoeft u niet uw dure vierkante meters kantoor op te offeren om archiefkasten neer te zetten. Bij ons staat uw archief veilig in beheer. Dit bespaart u een hoop kosten én moeite, want dankzij een innovatief systeem werkt ons beheer zeer efficiënt. Tegenover het intern opslaan en beheren van een statisch archief, bespaart u hier veel tijd mee.

De voordelen van archiefopslag bij Bandsma Bultje:

  • Labelen met aangeleverde barcodes
  • Beveiligde archiefruimte voor opslag en beheer
  • Makkelijk en snel toegang tot uw dossiers
  • Binnen 24 uur geregeld

Modern en professioneel

Met name wanneer u een groot bedrijf heeft, hoeft u nooit lang op zoek naar een bepaald dossier. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de juiste barcode in het systeem dat communiceert met onze opslag. Bandsma Bultje Top Movers beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven.

Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem, zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren. Daarna brengt onze koerier het dossier vanuit onze opslagruimte in Leeuwarden naar uw locatie, op een moment dat het u uitkomt. Zo hoeft u niet zelf het archief in te duiken en uren te zoeken naar dat ene dossier.

Archiefopslag in Leeuwarden, Friesland

Graag gebruik maken van alle voordelen voor archiefopslag in Friesland? Dan bent u bij Bandsma Bultje in Leeuwarden aan het juiste adres. Veiligheid voor uw archief staat bij ons namelijk voorop. Met ons moderne systeem kunt u gemakkelijk en snel een bepaald dossier terugvinden binnen de opslag. Door onder andere deze moderne faciliteiten hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over uw archief.

Wilt u graag meer informatie hebben over archiefopslag bij Bandsma Bultje? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien