Maak kennis met Bart Wolthuizen

We zijn trots op onze medewerkers en daarom zetten we deze graag in de spotlight. Vandaag stellen wij Bart aan u voor… Ik ben Bart Wolthuizen, 25 jaar oud en samen met mijn vriendin heb ik recent een huis gekocht in Britsum. Daar zijn we momenteel druk aan het klussen. Sinds 3 jaar ben ik volledig in dienst bij Bandsma Bultje en ik leer hier elke dag weer meer!

Hoe lang werk je al bij Bandsma Bultje?

Als sinds dat ik 18 jaar ben werk ik bij Bandsma Bultje, dat is dus inmiddels al 7 jaar! Sinds 3 jaar ben ik volledig in dienst, daarvoor werkte ik hier voornamelijk als invaller en tijdens vakanties, dit bevalt me erg goed.

Wat houdt jouw functie precies in?

Ik ben chauffeur op de verhuiswagen en daarbij hoort natuurlijk ook het in- en uitladen tijdens verhuizingen, de (de)montage van meubelen en andere handelingen die daarbij horen, zoals het ophangen van lampen. Daarnaast werk ik ook regelmatig op kantoor. Daar verricht ik verschillende administratieve werkzaamheden en verzorg ik de sociale media. Dit is dus best wel een brede functie en dat bevalt me heel goed, ik leer er erg veel van!

We moeten om 08.00 uur bij de klant zijn, dus we komen in de ochtend samen op de zaak en doen eerst een bak koffie met z’n allen. Dan gaan we naar de klus en beginnen we met het inpakken van de verhuiswagen, de demontage van meubilair en daarna verhuizen we alles naar de nieuwe locatie. Als alles netjes op z’n plek staat zijn rijden we terug naar de zaak en maken we de verhuiswagens weer klaar voor de volgende dag en klus.

Hoe is de sfeer bij Bandsma Bultje?

De sfeer is erg goed, het is echt een leuk team! We kunnen altijd met elkaar lachen en elkaar voor de gek houden. Je bent natuurlijk ook echt afhankelijk van elkaar. Je bent elke dag samen en doet iedere verhuizing met elkaar. Wat dat betreft is het echt een teamsport. Het is dus belangrijk dat je goed met elkaar kunt opschieten en op een ander kunt bouwen.

Wat vind je het mooiste om te doen?

Ik vind de (de)montage van meubelen het leukste om te doen, want daar ben je lekker vrij in. Het is altijd interessant om uit te vinden hoe iets in elkaar zit. En hoe het op de meest efficiënte manier weer gemonteerd kan worden! Daarnaast vind ik het contact dat je hebt met een klant erg leuk. Het verhaal achter de keuze voor de verhuizing is erg interessant, maar ook wanneer mensen heel erg enthousiast zijn over hobby’s die ze hebben. Mensen vertellen graag hun verhaal en dat vind ik erg bijzonder.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Zelf doe ik aan volleybal, daar kan ik mijn energie echt in kwijt. Daarnaast zit er veel tijd in het (ver)bouwen van onze woning, waar we echt een eigen plekje van gaan maken!

Ook werken bij Bandsma Bultje Top Movers? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen! www.bandsmabultje.nl/contact.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.