Maak kennis met Jan Willem Willems

We zijn trots op onze medewerkers en daarom zetten we deze graag in de spotlight. Vandaag stellen wij graag Jan Willem aan u voor… Ik ben Jan Willem Willems, 45 jaar en ik woon in Makkum. Het mooiste is, ik heb 4 kinderen, een mooie vrouw waar ik blij mee ben en een goede baan natuurlijk! Ik ben nu ongeveer 2 à 3 jaar in dienst bij Bandsma Bultje als verhuizer.

Hoe ben je bij Bandsma Bultje terecht gekomen?

Hiervoor werkte ik bij een ander bedrijf in de horecadistributie en toen kwam corona en werd mijn contract niet verlengd. Toen dacht ik, ‘wat wil ik?’ en had ik twee opties in mijn hoofd. Steigerbouwer of verhuizer. Je voelt het al aankomen, het is verhuizer geworden. Ik belde naar Bandsma Bultje, sprak met Willem Jan (wat toevallig) en had direct een goede klik en toen ben ik niet meer weggegaan.

Wat houdt jouw functie precies in?

Ik ben verhuizer bij Bandsma Bultje en ik word nog ingewerkt. Dus ik loop mee met de ervaren verhuizers. Het is namelijk niet zo dat je direct een verhuiswagen goed kunt inladen. Het belangrijkste op een dag is dat je op tijd op de zaak bent. Dan drinken we een kop koffie en zorgen we dat we voor 08.00 uur bij de klant zijn. Daar lossen we een keuken, opslag of doen we een volledige verhuizing. Het werk is dus erg afwisselend. Je weet eigenlijk nooit wat je de volgende dag moet doen, dus dat is heel erg leuk.

Hoe is de sfeer bij Bandsma Bultje?

Wat ik fijn vind is dat ik met hele warme handen ben ontvangen en dat vind ik ook echt het belangrijkste bij een bedrijf. Daar ben ik ze ook erg dankbaar voor. Je kunt erg veel leren van de oude garde, dat zijn echt leermeesters in hun vak!

Ook werken bij Bandsma Bultje Top Movers? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen! www.bandsmabultje.nl/contact.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.