Maak kennis met Karst Wolthuizen

We zijn trots op onze medewerkers en daarom zetten we deze graag in de spotlight. Vandaag stellen wij graag Karst aan u voor. Ik ben Karst Wolthuizen, 19 jaar en ik woon samen met mijn familie in Britsum. Ik ben verhuizer bij Bandsma Bultje Top Movers en het is prachtig werk!

Hoe lang werk je al bij Bandsma Bultje?

Het is het verhuisbedrijf van mijn vader Erik, dus ik ben er als het ware een beetje ingerold. Het begon als vakantiebaan 3 jaar geleden en sinds kort ben ik vast in dienst. Van huis uit heb ik het natuurlijk al vroeg meegekregen en nu wil ik niets anders! Uiteindelijk zou ik graag willen doorgroeien in het bedrijf en zou ik graag de verkoop in willen gaan.

Hiervoor heb ik een tijd bij 2 verschillende groothandels voor bouwmaterialen gewerkt, maar daar komen de muren op den duur toch een beetje op je af. Dat heb je toch minder in de verhuisbranche.

Hoe ziet een dag bij Bandsma Bultje eruit?

Als verhuizer ben ik vooral loopman en help ik mee met laden/lossen en inpakken. We zijn vaak om 07.00 uur op de zaak en beginnen de dag met een kop koffie. De wagen staat vaak al klaar, dan stappen we in en rijden we naar de klus toe. We beginnen dan met een rondje door het pand om te kijken wat we aantreffen. Wat moeten we nog inpakken en wat kan direct worden ingeladen?

Dan gaan we aan de slag. We laden alles in, brengen het naar het losadres en laden alles uit. De meest standaard verhuizingen duren vaak de hele dag, maar we hebben soms ook dat je van adres naar adres gaat voor een piano of een ander meubelstuk. Dat zijn mooie dagen waarbij je veel zelf kunt inplannen, heerlijk!

Wat vind je het mooiste om te doen?

Je zorgt natuurlijk dat de wagen vol komt te staan en leeg gemaakt wordt, maar verder kun je de dagen zelf indelen. Zelfs de locatie van je lunch bepaal je zelf, het is gewoon heel vrij.

Wat maakt het werken bij Bandsma Bultje zo leuk?

Toch wel echt de ploeg, er is een leuke sfeer en er is bijvoorbeeld ook ruimte voor een borrel op vrijdag. Dan zit je nog lekker even na en kun je lekker met elkaar lachen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Doordeweeks ga ik regelmatig naar de sportschool. En in het weekend ben ik vaak bezig als imker. Het imkeren vind ik heel fascinerend. Ik kijk of het volk gezond is, of er al broed in zit en of je misschien honing kunt oogsten. Ik heb nu zo’n 12 volken, dus ik verveel me niet snel. Het meeste doe ik vanuit huis, maar er staan bijvoorbeeld ook 3 volken op de zaak.

Ook werken bij Bandsma Bultje Top Movers? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen! Kijk voor onze vacature(s) op www.bandsmabultje.nl/over-ons/werken-bij

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.