Maak kennis met Klaas Rodenhuis

We zijn trots op onze medewerkers en daarom zetten we deze graag in de spotlight. Vandaag stellen wij graag Klaas aan u voor… Ik ben Klaas Rodenhuis, getrouwd, geboren en getogen in Oosterlittens en ik ben 55 jaar jong. Inmiddels zit ik al 38 jaar in het verhuizen, waarvan 28 jaar bij Bandsma Bultje, dus dat is al een hele tijd! Ik ben begonnen als stagiair bij Wiersma Verhuizingen in Leeuwarden en Heerenveen en na 10 jaar ben ik bij Bandsma Bultje gekomen.

Wat doet Klaas precies bij Bandsma Bultje?

Mijn functie is Chauffeur-Verhuizer. Dit houdt in dat we op tijd op pad gaan naar de klant, meestal is de dag ervoor alles al voorbereid. We stellen ons netjes voor en dan lopen we een rondje door de woning om te bespreken wat mee moet en wat eventueel achterblijft. Vervolgens kijken we nog of er huisraad ingepakt moet worden en daarna beginnen we met het laden. Ik sta meestal in de bak om alles op de juiste plek te zetten in de auto en mijn collega’s brengen het aan.

Als alles is ingeladen rijden we naar het nieuwe adres waar we vervolgens gaan lossen. Na alles netjes te hebben afgeleverd rijden we weer terug naar de zaak en bereiden we alles weer voor voor de volgende dag.

Wat vind je het mooiste om te doen?

Verhuizen naar het buitenland, vooral naar het zuiden. Naar Frankrijk, Spanje en Portugal vind ik toch wel heel mooi. En ik mag graag werken voor zorginstellingen. Het is erg leuk om met bijvoorbeeld ouderen om te gaan of met jongeren in de jeugdzorg.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben absoluut geen stilzitter. Ik doe veel in het verenigingsleven, klus graag thuis of klussen bij de kinderen. Daarnaast luister ik graag naar muziek, ben groot fan van Elvis, kijk graag naar F1 en doe aan badminton.

Ook werken bij Bandsma Bultje Top Movers? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen! ga naar onze contactpagina.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen
of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.