Werken bij Bandsma Bultje Top Movers

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Help jij, samen met onze vakmannen, ook mee om gevarieerde projecten vlekkeloos te laten verlopen? Je werkt dagelijks met moderne wagens en materialen in een enthousiast team! Bekijk snel onderstaande vacatures, we kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Openstaande vacatures bij Bandsma Bultje

Wij zijn een Erkend verhuisbedrijf in Leeuwarden, gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen. Daarnaast hebben we een moderne opslaglocatie voor zakelijke en particuliere goederen. Om onze klanten goed te kunnen bedienen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Houd daarom deze pagina in de gaten als jij graag wilt werken in de verhuisbranche!

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Onze werkwijze; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt meedenken en hier kun jij onderdeel van uitmaken! Tijdens onze projecten proberen wij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en een totaalpakket op maat te leveren.

Tijdens de projecten zijn wij altijd duidelijk en transparant. Afspraak is afspraak. Dit geldt voor hoe wij met onze klanten omgaan, maar dit willen wij onze medewerkers ook bieden.

Meer weten over ons bedrijf?

Je kunt meer lezen over het bedrijf, onze historie en werkwijze. Hier vertellen we waar we voor staan, wat ons rijke historie is en zie je een greep uit het team.

Onze medewerkers aan het woord

Ben je benieuwd naar wat onze medewerkers van het werken bij Bandsma Bultje vinden? Op de pagina Onze medewerkers aan het woord lees je de verhalen van onze medewerkers.

Wil je graag werken bij Bandsma Bultje Top Movers?

Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@bandsmabultje.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw sollicitatie reageren. Bel voor vragen naar: 058 – 288 74 85.