Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Projectverhuizing

Het verhuizen van bedrijven en instellingen heeft de nodige voeten in de aarde, zowel organisatorisch als financieel. Bandsma Bultje Top Movers heeft veel ervaring met projectverhuizingen en werkt met efficiënte oplossingen die u geld en tijd besparen.

verhuisofferte aanvragen

Voorbereiding van uw projectverhuizing

Bandsma Bultje Top Movers werkt uitermate nauwkeurig en efficiënt, om stilstand van uw bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Een efficiente verhuizing begint altijd met een goede voorbereiding, waarbij uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar worden afgestemd. Vervolgens wordt een speciaal geselecteerd verhuisteam samengesteld voor uw projectverhuizing. Zij begeleiden het project en brengen deze tot een goed eind.

Deze werkwijze geldt zowel voor grote externe als kleine interne projectverhuizingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Projectverhuizing Top Movers KPN

Erkende Project Verhuizers (EPV) voor een geslaagde bedrijfsverhuizing

Alle vestigingen van Top Movers beschikken over het EPV-keurmerk (Erkende Project Verhuizers). Het EPV-keurmerk staat garant voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid. Ook Bandsma Bultje Top Movers voldoet aan deze strenge kwaliteitseisen en brengt iedere projectverhuizing dan ook tot een goed eind.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien