Verhuisbedrijf Burgum

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Burgum? Dan kan Bandsma Bultje Top Movers uit Leeuwarden u ook helpen. Ons verhuisbedrijf uit Leeuwarden verzorgt ook verhuizingen in Burgum. Doordat wij al jarenlang een erkend verhuisbedrijf zijn in Friesland, kennen wij deze plaats goed en weten wij altijd de weg. Bandsma Bultje Top Movers is dus uw verhuisbedrijf in de buurt van Burgum. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden als u gaat verhuizen van of naar Burgum. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen, met een verhuisbedrijf in de buurt van Burgum!

Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Burgum? wij zien ieder project als maatwerk

De ervaren medewerkers van Bandsma Bultje Top Movers komen graag bij u langs als u wilt verhuizen. We plannen graag een kosteloos en vrijblijvend gesprek met u in. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er moet worden verhuisd en welke zaken extra zorg nodig hebben. Als u kiest voor een verhuizing via Bandsma Bultje Top Movers, dan nemen we u alle zorg uit handen en kunnen we extra diensten/verhuisservice aanbieden.

Denk hierbij aan:

  • Het in- en uitpakken van de losse inventaris, zoals servies, glaswerk, boeken en kleding.
  • Het dé- en monteren van meubilair zoals wandmeubels, linnenkasten en (water)bedden.
  • Het afhalen en ophangen van lampen.
  • Ook het gebruik en de huur van een kraanwagen of een verhuislift zijn mogelijk.

Door goed te luisteren naar uw wensen en een persoonlijke benadering hopen wij dat uw verhuizing van of naar Burgum goed en snel verloopt. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken. Kortom, wij helpen u graag bij uw verhuizing van of naar Burgum!

Verschillende soorten verhuizingen in Burgum

Wat is ons werkgebied?

Wij verhuizen door heel Friesland. Voorbeelden van dorpen en steden waar wij vaak komen, naast Burgum, zijn: Leeuwarden, Stiens, Franeker, Harlingen, Dokkum, Surhuisterveen, Kollum, Drachten, Grou, De Westereen en Sneek. Bandsma Bultje is aangesloten tot het nationale samenwerkingsverband Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers in de buurt van Burgum

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen van of naar Burgum of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.