Verhuisbedrijf Dokkum

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Dokkum? Dan bent u bij Erkend verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers aan het juiste adres. Ons verhuisbedrijf uit Leeuwarden verzorgt ook verhuizingen in Dokkum. Doordat wij al jarenlang een erkend verhuisbedrijf zijn in Friesland, kennen wij deze mooie stad goed en weten wij altijd de weg. Bandsma Bultje Top Movers is dus uw verhuisbedrijf in de buurt. Binnen 30 autominuten zijn wij al in Dokkum, Bandsma Bultje Top Movers zit dus dichtbij. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden als u gaat verhuizen naar of van Dokkum naar een nieuwe woonplaats. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen, met een verhuisbedrijf in de buurt van Dokkum!

ONZE WERKWIJZE ALS VERHUISBEDRIJF IN DE BUURT VAN Dokkum; WIJ ZIEN IEDERE VERHUIZING ALS MAATWERK

Als u wilt verhuizen van of naar Dokkum komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er moet worden verhuisd en welke zaken extra zorg nodig hebben. Als u kiest voor een verhuizing via Bandsma Bultje Top Movers, dan nemen we u alle zorg uit handen en kunnen we extra diensten/verhuisservice aanbieden.

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Bij Bandsma Bultje kunt u hulp krijgen bij uw verhuizing. Dat kan door middel van onze vakmannen die uw huisraad van A naar B brengen, maar er is nog veel meer mogelijk! We hebben een handige kraanwagen en verhuislift voor de verhuizing van grote meubelstukken en kunnen u ook voorzien in de (tijdelijke) opslag van uw huisraad. Kortom, wij helpen u graag bij uw verhuizing in Dokkum!

Verschillende soorten verhuizingen in Dokkum

Al deze soorten verhuizingen voert Bandsma Bultje Top Movers op maat uit in de omgeving van Dokkum:

Het werkgebied van Bandsma Bultje Top Movers

Wij verhuizen door heel Friesland. Wij verhuizen vaak, naast Dokkum, in: Leeuwarden, Stiens, Franeker, Harlingen, Drachten, Surhuisterveen, Kollum, Burgum, Grou, De Westereen en Sneek. Bandsma Bultje is aangesloten tot het nationale samenwerkingsverband Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers in de buurt van Dokkum

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen van of naar Dokkum of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.