Verhuisbedrijf Drachten

Woont u in Drachten of wilt u verhuizen naar Drachten en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Drachten? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Ons verhuisbedrijf uit Leeuwarden verzorgt ook verhuizingen in het mooie Drachten. Doordat wij al jarenlang een erkend verhuisbedrijf zijn in Friesland, kennen wij deze mooie plaats goed en weten wij altijd de weg. Bandsma Bultje Top Movers is dus uw verhuisbedrijf in de buurt van Drachten. Zodra u interesse hebt komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden als u gaat verhuizen naar Drachten of van Drachten naar een nieuwe woonplaats. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen, met een verhuisbedrijf in de buurt van Drachten!

Onze werkwijze als verhuisbedrijf in de buurt van Drachten; wij zien iedere verhuizing als maatwerk

Als u wilt verhuizen van of naar Drachten, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij wat er moet worden verhuisd en welke zaken extra zorg nodig hebben. Als u kiest voor een verhuizing via Bandsma Bultje Top Movers, dan nemen we u alle zorg uit handen en kunnen we extra diensten/verhuisservice aanbieden.

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken. Onze erkende verhuizers zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag bij uw verhuizing in Drachten!

Verschillende soorten verhuizingen in Drachten

Al deze soorten verhuizingen voert Bandsma Bultje Top Movers op maat uit:

Wat is ons werkgebied?

Wij verhuizen door heel Friesland. Voorbeelden van dorpen en steden waar wij vaak komen, naast Drachten, zijn: Leeuwarden, Stiens, Franeker, Harlingen, Dokkum, Surhuisterveen, Kollum, Burgum, Grou, De Westereen en Sneek. Bandsma Bultje is aangesloten tot het nationale samenwerkingsverband Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers in de buurt van Drachten

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen van of naar Drachten of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.