Verhuisbedrijf Franeker

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Franeker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bandsma Bultje Verhuizingen uit Leeuwarden verzorgt ook verhuizingen in Franeker. Doordat wij al jarenlang een erkend verhuisbedrijf zijn in Friesland, kennen wij deze mooie stad goed en weten wij altijd de weg. Bandsma Bultje Top Movers is dus uw verhuisbedrijf in de buurt van Franeker. Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning in Franeker of gaat u van Franeker verhuizen naar een andere woonplaats? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen, met een verhuisbedrijf in de buurt van Franeker!

Onze werkwijze als verhuisbedrijf in de buurt van Franeker; wij zien ieder project als maatwerk

Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en een persoonlijke benadering hopen wij dat uw verhuizing van of naar Franeker goed en snel verloopt. Dat vinden wij erg belangrijk. Alleen door goed te luisteren kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken. Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze erkende verhuizers zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag bij uw verhuizing van of naar Franeker!

Verschillende soorten particuliere verhuizing in Franeker

Al deze soorten verhuizingen voert Bandsma Bultje Top Movers op maat uit:

Top Movers, verhuisbedrijf nabij Franeker

Wij zijn als verhuisbedrijf in de buurt van Franeker aangesloten bij het nationale samenwerkingsverband genaamd Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers in de buurt van Franeker

Naast onze samenwerking met Top Movers is Bandsma Bultje Top Movers ook aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen. Verhuizen met een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers zorgt ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat alleen vakmannen, met de juiste kennis, de verhuizing uitvoeren. U komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen van of naar Franeker of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.