Verhuisbedrijf Leeuwarden

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij al jarenlang gevestigd zijn in Leeuwarden kennen wij deze mooie stad uit ons hoofd en weten wij altijd de weg. Bandsma Bultje Top Movers is dus uw verhuisbedrijf in Leeuwarden. Als u verhuisplannen heeft naar een nieuwe woning in Leeuwarden of als u gaat verhuizen van Leeuwarden naar een andere plek, komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u uw eigen verhuizing samenstellen. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, begint het echt: u gaat verhuizen, met een verhuisbedrijf in Leeuwarden!

Onze werkwijze als verhuisbedrijf in Leeuwarden; wij zien ieder project als maatwerk

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken. Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag!

Verschillende soorten particuliere verhuizing in Leeuwarden

Al deze soorten verhuizingen voert Bandsma Bultje Top Movers op maat uit:

Top Movers, verhuisbedrijf in Leeuwarden

Ook behoort Bandsma Bultje tot het nationale samenwerkingsverband genaamd Top Movers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest moderne materiaal en ervaren en goed opgeleid personeel. Zo maken wij van elke verhuizing een feest.

Erkende verhuizers in Leeuwarden

Bandsma Bultje Top Movers is aangesloten bij de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers en weet daardoor als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruitziet. Wij zetten de beste mensen en materialen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen in Leeuwarden of heeft u opslagruimte nodig?

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers helpt u graag! U kunt ons bellen op 058 – 288 74 85 of één van onderstaande formulieren invullen voor een vrijblijvende offerte.