Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Verhuiswagen met chauffeur

Goed vervoer is essentieel voor een verhuizing. Met een boedelbak moet u een paar keer op en neer en als u een busje huurt moet u wel weten hoe u deze bestuurt. Daarom kunt u bij Bandsma Bultje Top Movers een professionele verhuiswagen huren inclusief chauffeur.

verhuisofferte aanvragen

Veilig en efficiënt vervoer

Bandsma Bultje Top Movers rijdt met een grote verhuiswagen waarmee we in één keer uw inboedel kunnen vervoeren. Dit scheelt kostbare tijd, helemaal als er grote stukken of spullen moeten worden verhuisd. Onze chauffeur is zeer ervaren en weet dan ook precies hoe hij de bus efficiënt moet inrichten. Hij zet alles goed vast om ervoor te zorgen dat uw inboedel veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Uiteraard kan onze chauffeur u een handje helpen bij het laden en lossen.

Verhuiswagen met chauffeur huren

Professioneel inpakmateriaal

Naast goed vervoer voor de verhuizing, beschikken vele mensen ook niet over goed inpakmateriaal. U kunt bij Bandsma Bultje Top Movers niet alleen sterke verhuisdozen huren, u kunt ook gebruikmaken van onze professionele inpakmaterialen. Zo bieden wij voor kwetsbare spullen bijvoorbeeld speciaal beschermingsmateriaal. Zo zorgt Bandsma Bultje Top Movers er samen met u voor dat u in uw nieuwe huis weer kunt genieten van uw kostbare spullen!

Verhuiswagen huren?

Wilt u gebruik maken van onze verhuiswagen met chauffeur? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een verhuiswagen huren bij Bandsma Bultje Top Movers betekent een veilig en efficiënt vervoer van uw inboedel.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien